Aurinkolahti

Kasvava, uusi kerrostaloalue Helsingin Vuosaaressa, joka alkaa heti upealta hiekkarannalta. Aurinkolahden lähellä sijaitsevat peruspalvelut tuovat asumiseen helppoutta ja julkisen liikenteen yhteydet ovat metron ansiosta sujuvat. Pitkää hiekkarantaa ja asuinrakennuksia erottaa rantabulevardi, joka kesäisin luo alueelle etelän rantakaupunkien tunnelmaa.

Aurinkolahden alue sopii hyvin luonnon läheisyydessä viihtyvälle: Uutelan luonnonsuojelualueen ulkoilureitit sekä luontopolku avautuvat aivan vierestä, eikä Meri-Rastilan metsäpoluillekaan ole pitkä matka. Aurinkolahden hiekkaranta on kesäisin mukava ajanviettopaikka ja matala ranta sopii hyvin myös lasten uimapaikaksi. Venesatamineen ja runsaine ulkoilu- ja virkistysalueineen Aurinkolahti on ihastuttava asuinalue.

Aurinkolahden vahvuuksiin kuuluu alueen monipuolisuus. Alueelta löytyy useita ravintoloita ja kahviloita rentoutumiseen ja keskustan vilinään pääsee puolessa tunnissa. Silti luontokin on lähellä ja pääset hetkessä meren rantaan tai metsäpoluille rauhoittumaan. Läheisen koulun ja päiväkotien ansiosta alue sopii lapsiperheille, mutta siistissä ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien äärellä viihtyvät kaikenikäiset.