Aiemmin Tilastokeskuksena tunnettu talo on uudelta nimeltään Työpaja. Talolla on mielenkiintoinen historia, sillä kiinteistön vanhemmissa osissa on ennen toimistokäyttöön muuttamista sijainnut mm. Tukon kahvipaahtimo ja banaanikypsyttämö.

Aivan Kalasataman metron ja kauppakeskus Redin vieressä sijaitseva Työpaja on peruskorjattu täysin ja toimistotilat on muutettu moderneiksi monitilatoimistoiksi. Tilojen suunnittelussa on panostettu muunneltavuuteen, viihtyisyyteen, tehokkuuteen ja laatuun. Myös kaikki yhteiskäytössä olevat neuvottelutilat, auditorio, kuntosali ja ravintola on remontoitu sekä talotekniikka ja hissit uusittu.

Helsingin pääteille hurautat autolla nopeasti. Kiinteistöllä on runsaasti autopaikkoja, joista osa on lämpimässä autohallissa, osa katetussa ulkotilassa tai pihalla. Sähköautoille löytyy runsaasti latauspisteitä.

Metro vie Helsingin keskustaan muutamassa minuutissa ja Espoon Matinkylään alle puolessa tunnissa. Sijainti ja kohde kannustavat myös työmatkapyöräilyyn, sillä polkupyörille on oma lukittu parkkitila ja uusitut sosiaalitilat.

Vuokrattavana 5. kerroksen 469 m² toimitila.

Voisiko Työpaja olla tuleva paikka sinun yrityksellesi?

Kohteen tiedot

OsoiteTyöpajankatu 13, 00580 Helsinki
TilatyyppiToimistotila
Pinta-ala (m²)469 m²
EnergiatodistusEi lain edellyttämää energiatodistusta
VapautuminenHeti
VuokraSopimuksen mukaan
Kohdenumero21173114

Kysy lisää kohteesta

Teija Langhoff
Teija Langhoff
Toimitilavuokraus | Retta Management
Valimotie 9-11, 00380 HELSINKI