Palkkionlaskija / avustava kirjanpitäjä

Työpaikkailmoituksen kuvituskuva - Asiakaspalveluneuvoja / toimistoisännöitsijä

Retta Isännöinti on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 700 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen.

Etsimme nyt Kuusamon Taloushallintopalvelut-yksikköömme

PALKKIONLASKIJAA / AVUSTAVAA KIRJANPITÄJÄÄ

kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan asiakkaidemme palkkionlaskennasta. 

Toimistomme sijaitsee kuvankauniissa Kuusamossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja siellä meillä työskentelee jo yli 40 taloushallinnon ammattilaista. Samoissa toimitiloissa toimii myös Retta Isännöinnin toimisto. Tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme oikea-aikaisesta palkkionlaskennasta huolehtiminen lakien ja asetusten mukaisesti sekä avustavat kirjanpidon työt. Vastaat omalla toiminnallasi siitä, että asiakkaamme saavat yrityksemme toimintamallin ja asiakaslupauksen mukaisen palvelun. Toimit tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä muiden palkanlaskijoiden ja isännöintitoimistojemme kanssa.

Työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa Kuusamon toimistollamme. Käytössämme on kuitenkin myös hybridityön malli helpottamassa työn ja yksityiselämän yhteensovittamista.

Mitä me tarjoamme sinulle:

Meillä pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa! Tarjoamme monipuolisen tehtävän Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Koska olemme suuri yritys ja teemme yhteistyötä yli yksikkörajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Tarjoamme myös koulutusta tarpeesi mukaan.

Panostamme siihen, että viihdyt meillä. Tarjoamme mm. lounas- ja virike-edun, kattavan työterveyshuollon sekä joustavat työskentelymahdollisuudet. Lue lisää meistä työpaikkana täällä.

Olisitko sinä etsimämme kollega?

Haemme tiimiimme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi taloushallinnon ammattitutkinto tai palkanlaskennan tutkinto. Aikaisempi kokemus palkkionlaskennasta on etu, mutta soveltuva koulutus ja kyky oppia sekä vastuullinen asenne antavat myös hyvät valmiudet tehtävään. Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Työtäsi rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa.

Näin pääset työkaveriksemme!

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, haethan tehtävää viimeistään 3.11.2024. Saapuneita hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten ethän jää aikailemaan hakemuksen kanssa! Lisätietoja tehtävästä antaa Maarit Ikonen sähköpostitse maarit.ikonen@retta.fi tai puhelimitse 0504311799. Maaritin tavoitat puhelimitse varmimmin arkisin klo 9-15.

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksina koetaan yrityksen oikeansuuntainen kehitys, mielenkiintoinen työ, henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu, tarkoituksenmukaiset toimitilat sekä strategian ja tulevaisuuden näkymien aktiivinen viestintä. (henkilöstökysely 10/2023).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.