Kontaktuppgifter Retta Management

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifterna till våra kontor och sakkunniga. Om du bor i en hyresbostad som vi förvaltar, betjänar vår kundservice 010 228 5000 och asiakaspalvelu.rm@retta.fi. Öppettider för kundservice: mån–tis 8:00-16:00 ons 9:00–16:00 och tor–fre 8:00-16:00.

Läs om våra tjänster

Det viktigaste uppdraget för Retta Management är att se till att era fastighetstillgångar och de mål för avkastningen som ställts upp uppfylls. Läs om våra tjänster och hitta kontaktuppgifterna till de sakkunniga som ansvarar för olika tjänsteområden. Och hitta kontaktuppgifter till sakkunniga på sidorna för tjänsterna.

Hitta ledig affärs- eller kontorslokal

Vi driver över tusen fastigheter med affärs- och kontorslokaler runt om i Finland. Vi förvaltar olika typer av lokaler från kontorsbyggnader till köpcentrum och logistikobjekt till stora business park-komplex. Hitta en lokal som passar dina behov! Och hitta en lokal som passar dina behov!

Kundtjänstens kontaktuppgifter

Tfn. 010 228 5000

E-post: asiakaspalvelu.rm@retta.fi

Kundtjänstens öppettider:

mån-tis kl. 8.00-16.00 ons kl. 9.00-16.00 och tor–fre 8:00–16:00. Om du vill kontakta vårt lokala kontor hittar du kontaktuppgifterna nedan med sökning av kontor.

Obs: Om du äger en bostadsaktie eller bor i ett husbolag som förvaltas av Retta Disponent, se kontaktuppgifter till Retta Disponent

Kontorsökning

Våra sakkunniga inom fastighetsförvaltning betjänar dig med många års erfarenhet. Välj ditt närmaste kontor och ta kontakt.

{{item.address}}
Sähköposti: {{item.email}}
Öppettider:

Se våra tjänster

Arviointipalvelut Retta Management. Nainen ja mies toimistossa käymässä läpi raportteja.

Värderingstjänster

Våra erfarna och kunniga värderare bedömer på ett tillförlitligt sätt värdet av olika kommersiella objekt som stöd för beslutsfattande.

Espoon kerrostalo asuinalue kaunis ruska

Förvaltning av en bostadsfastighet

Visionär fastighetsförvaltning garanterar en förutsägbar avkastning under hela din bostadsportföljs livscykel.

Isä ja poika iloitsevat ja nauravat muuttolaatikoiden keskellä Retta

Bostadsuthyrning

Rettas gedigna marknadskännedom, förutseende åtgärder och hyresmäklarnas kompetens garanterar höga nyttjandegrader för era bostadsfastigheter, högklassiga hyresgäster och önskad avkastning.

Rakennuttamispalvelut Retta Management

Byggherretjänster

Det sparar tid och besvär när du låter Retta sköta ditt byggprojekt. Våra byggherretjänster ger er tillgång till gedigen erfarenhet och omfattande expertis inom olika delområden av byggande.

Nainen katsoo ikkunasta ulos ja hymyilee kauniissa toimistossa retta.fi

Ekonomitjänster

Din fastighetsegendom mår bra och ger avkastning när dess ekonomi styrs med kännedom om fastighetsbranschens särdrag och lagstiftning. Du kommer att fatta bättre beslut när rapporteringen inte bara är ett fönster till det förflutna, utan också ger utsikter för framtiden.

Förvaltning av fastigheter med affärs- och kontorslokaler

Med Rettas stöd kan du säkra en förutsägbar avkastning och värdeutveckling på din investering i fastigheter för flera år framåt.

Toimitilavuokraus-kuva-Retta-Management-palvelut

Uthyrning av affärs- och kontorslokaler

Retta Managements resultgivande uthyrande av affärs- och kontorslokaler bidrar till att uppnå de mål som fastställts för fastigheten, höga nyttjandegrader för er bostadsfastighet, hyresgäster av hög kvalitet och önskad avkastning.

Hiilineutraalius kiinteistönomistajille

Ansvarsfullhetstjänster

Energi- och vattenkostnaderna utgör en betydande del av kostnaderna för fastighetens skötsel. Vårt mål är att minska dessa kostnader genom att främja en effektiv användning av energi.