Erfarna professionella på bostadsuthyrning optimerar avkastningen på era fastigheter

Isä ja poika iloitsevat ja nauravat muuttolaatikoiden keskellä Retta

Bostadsmarknaden är i en situation där hyresgästen har att välja på. Nu behövs ett aktivt grepp för att främja bostadsuthyrningen och göra bostäderna kända för de sökande. Rettas breda marknadskännedom, förutseende åtgärder och hyresmäklarnas kompetens garanterar höga nyttjandegrader för era bostadsfastigheter, högklassiga hyresgäster och önskad avkastning.

Förutseende är nyckeln till att era bostäder inte blir tomma eller stöter på långvariga utmaningar ifråga om efterfrågan. Som riksomfattande fastighetsaktör har vi en utsikt över både hyres- och ägarbostadsmarknaden i hela Finland. Era bostäder kommer att klara sig i konkurrensen om boende eftersom vi reagerar på förändringar på marknaden.

Våra erfarna, utbildade och professionella hyresmäklare känner till den lokala marknaden och förändringarna på den inom sitt område. På så sätt kan vi hjälpa dig att fastställa en konkurrenskraftig hyresnivå som håller din bostad attraktiv och din avkastning hög. Lokalkännedomen hos våra professionella inom bostadsuthyrning hjälper oss också att fatta rätt beslut när det är nödvändigt att främja uthyrningsbarheten. Retta Bostadsuthyrning är bland hyresgäster ett välkänt och pålitligt varumärke vars webbplats lockar 70 000 besökare varje månad

Nainen hymyilee toimistolla palaverissa ja tekee muistiinpanoja ipadiin Retta

En nöjd hyresgäst är en långvarig hyresgäst

Ta kontakt!

Lindholm-Jussi-Retta-asuntovuokraus Person placeholder image
Jussi Lindholm
Direktör, bostadsuthyrning