Uthyrning av affärs- och kontorslokaler säkerställer lokalernas dragningskraft och höga nyttjandegrad

Eettiset liiketapaperiaatteet retta.fi

Uthyrning av affärs- och kontorslokaler säkerställer lokalernas dragningskraft och höga nyttjandegrad:

Retta Managements effektiva uthyrning av affärs- och kontorslokaler bidrar till att uppnå de mål som fastställts för lokalfastigheten. Vi ser till att fastighetsportföljens värde utvecklas positivt med hög nyttjandegrad och med oöverträffad hyresgästnöjdhet.

En aktiv och sakkunnig lokaluthyrning förbättrar objektets dragningskraft och säkerställer avkastningen av fastighetsplaceringen på lång sikt. Rettas erfarna, professionella uthyrningschefer känner inte bara till objekten, utan även till den lokala fastighetsmarknaden. Aktiv marknadsföring, värdeutvecklingsperspektiv och stark kommunikationskompetens är utgångspunkten för all uthyrningsverksamhet hos oss.

Vi förvaltar över tusen affärs- och kontorslokalfastigheter runt om i Finland. Vi förvaltar alla typer av affärs- och kontorslokaler från kontorsbyggnader till köpcentrum och logistikobjekt till stora business park-komplex

Nainen ja mies ihastelevat uutta toimitilaa retta.fi isännöinnin palvelut

Uthyrning av affärs- och kontorslokaler anpassade till era önskemål och mål

Äger du en fastighet med affärs- och kontorslokaler att hyra eller söker du en ledig affärs- eller kontorslokal? Ta kontakt!

Person placeholder image
Teija Langhoff
Person placeholder image