Visionär fastighetsförvaltning garanterar en förutsägbar avkastning under hela din bostadsportföljs livscykel

Nainen hymyilee toimistolla palaverissa ja tekee muistiinpanoja ipadiin Retta

Vi sköter er fastighet som vår egen

Med stöd av Retta Managements starka marknadskunskap och omfattande fastighetsförvaltning optimerar du dina fastigheters intäkter och kostnader. En omfattande rapportering kommer att hjälpa dig att följa utvecklingen av värdet på din bostadsportfölj i alla skeden av fastighetens livscykel. Med metodisk fastighetsledning är fastigheterna uthyrda och hålls i marknadsförbart och attraktivt skick till skäliga kostnader. Framgången syns i de rapporterade siffror: hög nyttjandegrad och trivsel i boende samt ett optimerat kostnads-intäktsförhållande som syftar till att utveckla fastighetens värde även på lång sikt.

Hos oss styrs fastighetsförvaltningen av kundupplevelse, effektiva och transparenta metoder samt ett aktivt grepp om de olika stadierna i arbetet, från marknadsföring till underhåll. Vi leder vår egen verksamhet med en klar vision och gedigen yrkeskunskap i hela koncernen, så att fastighetsskötseln alltid är tydlig, strukturerad och enkel för kunden. Vid behov får ni alltid personlig och lokal service, eftersom våra sakkunniga finns runt om i Finland. Till ert stöd har ni den mest omfattande erfarenheten i landet samt praktiska och databaserade insikter om bostadsmarknaden, både när det gäller uthyrning, försäljning och underhåll.

Kuvaaja: Chris Economou: https://www.pexels.com/fi-fi/kuva/kaupunki-auringonlasku-katto-kaupunkinakyma-6367377/

Tjänster fr fastighetsförvaltning av bostäder

Hitta vårt närmaste kontor

Retta Management är Finlands största producent av fastighetsförvaltningstjänster för hyres- och bostadsrättsbostäder. Vi har sammanlagt cirka 40 000 bostäder.

Ta kontakt

Lindholm-Jussi-Retta-asuntovuokraus
Jussi Lindholm
Direktör, bostadsuthyrning
Heidi Joutsenkunnas Retta management
Heidi Joutsenkunnas