Marina Salenius är utsedd till Huoneistokeskus Oy:s affärsdirektör och ansvarig för fastighetsförmedlingskedjan Huom!

Marina Salenius nimitetty Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtajaksi

EM, AFM Marina Salenius är utsedd till affärsdirektör för Huoneistokeskus Oy med början 1.6.2021. Hon efterträder Maija Jussilaa, som planenligt drar sig ur arbetslivet efter en lång karriär.

Marina Salenius har 17 års erfarenhet och en framgångsrik karriär inom fastighetsförmedling och känner branschen och dess aktörer mycket väl. Salenius fortsätter också som affärsdirektör för Huoneistokeskus och ansvarar således för hela Realias fastighetsförmedlingsverksamhet. Hon rapporterar till Realias verkställande direktör Kari Virta.

”Huom!-kedjans unika verksamhetsmodell samt de Huom-anställdas inställning till förmedlingsarbetet skapar utmärkta ramar för att öka Realias marknadsandel av förmedlingsverksamheten. Tillsammans med alla från Huom fortsätter vi utvecklingen av Huom!-varumärket till en allt starkare kedja och jag väntar ivrigt på de kommande utmaningarna. Vårt mål är även i fortsättningen vara en tydlig, företagsdriven toppexpert inom fastighetsförmedling”, säger affärsdirektören Marina Salenius.

”Jag är mycket glad över att vi får Marina Salenius att leda Realias fastighetsförmedlingsverksamhet i sin hehet. Nu har vi en stark marknadsposition med två varumärken och vi kan utveckla dem självständigt, genom att utnyttja bådas styrkor. Samtidigt vill jag tacka Maria Jussila för hennes förtjänstfulla arbete med att föra Huom!-kedjan till Finlands topp”, säger ordföranden för Huoneistokeskus Oy:s styrelse och Realia-koncerns verkställande direktör Kari Virta.