Marjo Pääkkö utsedd till personaldirektör för Realia-koncernen

Realia Group -konsernin henkilöstöjohtajaksi Marjo Pääkkö

Till ny personalchef och medlem av ledningsgruppen för Realia-koncernen har PeM, PK Marjo Pääkkö utsetts.  Hon påbörjar sitt uppdrag senast 13.2.2020.  Pääkkö kommer till Realia från uppdraget som personaldirektör på Schenker.

”Vi är mycket nöjda med att få Marjo Pääkkö som personaldirektör för Realia. Personalnöjdhet och gott ledarskap spelar en central roll för tillväxten för Realia och här stärker Marjos erfarenhet och kompetens koncernen på ett utmärkt sätt. Vi vill bli en allt starkare koncern som erbjuder sakkunnigtjänster inom fastighetsledning och fastighetsförmedling och hennes bakgrund stöder på ett utmärkt sätt utvecklingen av Realia och dess koncernbolag”, konstaterar Kari Virta, verkställande direktör för Realia.

”Boende är en av de mest avgörande faktorerna för människors livskvalitet. Som marknadsledare inom sin bransch har Realia en viktig roll inom att utveckla fastighetstjänster så att de motsvarar framtida behov. Det etablerade målet att växa och bli ännu mer internationellt gör Realia till en mycket intressant aktör. Det är fantastiskt att få utveckla Realia Group till den bästa koncernen inom sina branscher tillsammans med kunderna, den kunniga personalen och de sakkunniga”, säger Marjo Pääkkö. 

Som personaldirektör kommer Marjo Pääkkö att ansvara för HR-frågor inom Realia-koncernen i samtliga länder där koncernen har verksamhet. Hon rapporterar till den verkställande direktören för Realia.