Marina Salenius utnämnd till affärsdirektör för Huoneistokeskus

Kaunis maisemakuva katajannokka Helsinki Retta.fi

EM, AFF Marina Salenius har utnämnts till affärsdirektör för Huoneistokeskus från och med 1.1.2021. Marina Salenius har 16 års erfarenhet och en framgångsrik karriär inom fastighetsförmedling bakom sig och är väl förtrogen med branschen och dess aktörer. Senast har hon jobbat som vice vd och ekonomidirektör för Kiinteistömaailma. Huoneistokeskus nuvarande affärsdirektör Kari Virta fortsätter sitt arbete som vd för Realia, Huoneistokeskus moderbolag.

”Nu då fusionen mellan SKV Fastighetsförmedling och Huoneistokeskus har slutförts och resultattakten har varit utmärkt är det ett bra tillfälle att lämna över rodret. Vi vill även framöver vara en riksomfattande kedja som är känd för sin yrkesskicklighet och där mäklarna har utmärkta möjligheter att vara framgångsrika i sina jobb. Därför är jag särskilt nöjd över att Marina tar över och utvecklar Huoneistokeskus till ett ännu starkare varumärke i Finland, säger Kari Virta, vd för Realia.

”Det känns jättebra att få delta i utvecklingen av det ansedda varumärket Huoneistokeskus. Jag är glad över att få ta mina erfarenheter till Huoneistokeskus och skapa framgångar tillsammans med alla medarbetare i företaget. Jag vill stärka Huoneistokeskus ställning som en vägvisare inom fastighetsförmedling och att företaget alltjämt ska vara det mest populära fastighetsförmedlingsföretaget och den mest eftertraktade arbetsgivaren i branschen”, säger Huoneistokeskus blivande affärsdirektör Marina Salenius.

Marina Salenius har riksomfattande ansvar för Huoneistokeskus Oy:s affärsverksamhet, och hon rapporterar till Realia-koncernens vd Kari Virta.