Kokeneet asuntovuokrauksen ammattilaiset optimoivat kiinteistöjenne tuoton

Kuvaaja: Chris Economou: https://www.pexels.com/fi-fi/kuva/kaupunki-auringonlasku-katto-kaupunkinakyma-6367377/

Asuntomarkkina on tilanteessa, jossa vuokralaisella on valinnanvaraa. Nyt tarvitaan aktiivista otetta asuntovuokrauksen edistämiseksi ja asuntojen tuomiseksi hakijoiden tietoon. Rettan laaja markkinatuntemus, ennakoivat toimenpiteet ja vuokravälittäjien ammattitaito takaavat asuinkiinteistöillenne korkeat käyttöasteet, laadukkaat vuokralaiset ja toivotun tuoton.

Vuokra-asuntojen asuntovuokraus osaavissa käsissä markkinoinnista ylläpitoon

Asiantuntijat kertovat: Jussi Lindholm | Realian asunnonvuokrauspalvelut
Työpaikkailmoituksen kuvituskuva - Isännöitsijä Kuopioon

Ennakointi, kokemus ja rautainen ammattitaito tukenasi

Ennakointi on avain siihen, ettei asuntoihinne pääse syntymään tyhjäkäyntiä tai pitkäaikaisia kysynnän haasteita. Valtakunnallisena kiinteistöalan toimijana meillä on näkymä sekä vuokra- että omistusasuntojen markkinaan koko Suomessa. Asuntonne pärjäävät kilpailussa asukkaista, kun reagoimme markkinan muutoksiin jo ennalta.

Kokeneet, koulutetut ja ammattitaitoiset vuokravälittäjämme tuntevat oman alueensa osamarkkinan ja sen liikkeet. Näin voimme auttaa määrittämään kilpailukykyisen vuokratason, joka pitää asuntonne haluttuina ja tuotot korkeina. Asuntovuokrauksen ammattilaistemme paikallistuntemus auttaa myös tekemään oikeita päätöksiä, kun vuokrattavuutta on tarpeen edistää.

Retta Asuntovuokraus on vuokra-asujien keskuudessa tunnettu ja luotettu brändi, jonka verkkosivut houkuttelevat 70 000 kävijää kuukausittain.

Retta Managementin asiakkuuspäällikkö Sari Seppänen kertoo, mitä palveluita Retta tarjoaa asuntojen suuromistajille.

Ota yhteyttä

Lindholm-Jussi-Retta-asuntovuokraus Person placeholder image
Jussi Lindholm
nainen-tabletin-kanssa.

Would you like to know more about property portfolio leasing services?

Fill out the form and our residential leasing experts will contact you.

By submitting this form you confirm that you have read the data protection description and you approve the use of your personal information according to the data protection description.