Retta vuokravälitys

Työpaikkailmoituksen kuvituskuva - Kiinteistökirjanpitäjä

Retta vuokravälitys yhdistää suuren toimijan ja inhimillisen palvelun

Rettan vuokravälitys on helppo ja turvallinen tapa laittaa asuntosi vuokralle. Hoidamme vuokrauksen puolestasi alusta loppuun vuosikymmenten kokemuksella. Pidämme silmällä vuokra-asuntomarkkinan kehitystä ja tutustumme asunnon hakijoihin huolella, jotta saat asunnollesi hyvän ja pitkäaikaisen vuokralaisen sekä oikean vuokratuoton.

Kokeneet vuokravälityksen ammattilaiset

Laaja näkymä suomalaiseen asuntomarkkinaan

Ensiluokkainen asiakaskokemus

Asiantunteva välittäjä löytää luotettavan vuokralaisen ja takaa oikean vuokratason

Retta vuokravälityksen ammattitaitoinen henkilökunta löytää asuntoosi luotettavat vuokralaiset. Koulutetut, pitkään vuokra-asuntojen välityksen parissa työskennelleet rettalaiset osaavat kysyä asunnon hakijalta oikeat kysymykset ja selvittää taustat perusteellisesti. Ammattilaisen silmä ja toimivat prosessit varmistavat, että voit huoletta uskoa sijoitusasuntosi uuden vuokralaisen käsiin. Pitkäaikaisten asiantuntijoiden lisäksi meillä on myös pitkäaikaisia asiakkaita, joten tunnemme jopa henkilökohtaisesti hyviä vuokralaisia, jotka etsivät uutta kotia.

Tunnemme vuokra-asuntomarkkinan ja asuinalueet maanlaajuisesti. Kokemuksemme eri kaupungeista auttaa meitä määrittämään asunnollesi oikean vuokratason, joka on tärkeimpiä asunnon kysyntään vaikuttavia tekijöitä. Seuraamme tarkkaan myös eri alueiden kehitystä ja pystymme ennakoimaan, miten vuokra-asuntojen kysyntä muuttuu tulevina vuosina. 

Suomen suurimpana vuokravälittäjänä olemme vuokralaisten keskuudessa tunnettu toimija. Verkkosivuillamme vierailee kuukaudessa 70 000 kävijää, ja asuntohakemuksia saamme kuukausittain tuhansia. Ilmoitamme vuokra-asunnoista myös kaikissa isoimmissa asuntoportaaleissa.

Tarjoamme yksilöllistä palvelua niin sinulle vuokranantajana kuin vuokra-asunnon hakijallekin. Meillä asioit tutun asiantuntijan kanssa, ja myös hakijat saavat meihin helposti yhteyden. Emme järjestä massanäyttöjä, joissa emme pääsisi tutustumaan vuokralaisehdokkaisiin. Otamme nopeasti yhteyttä myös verkossa hakemuksen jättäneisiin hakijoihin. Näin asuntosi vuokraaminen nopeutuu ja tuleva vuokralainen on tyytyväinen saamaansa palveluun – mikä on iso etu, sillä vuokralaisella on nyt valinnanvaraa.

”Vuokravälittäjiemme pitkä kokemus on luonut vankan ymmärryksen alasta ja asuntosijoittamisesta. He määrittävät vuokratason ammattilaisen varmuudella ja tarjoavat sinulle vain vuokralaisia, jotka ottaisivat hyvillä mielin omaan sijoitusasuntoonsa. Tavoittelemme jokaiselle osapuolelle hyvää ja pitkäaikaista diiliä.” Eeva Panttila, yksikönpäällikkö

Lue lisää Rettan vuokravälityspalvelusta 

Oletko hankkimassa sijoitusasuntoa? Meiltä saat ajantasaiseen markkinatietoon perustuvaa neuvontaa

Ota yhteyttä ja jätä asuntosi Rettan vuokrattavaksi!