Retta Isännöinti on ostanut porilaisen Abakus Oy Isännöintipalveluiden liiketoiminnan

Abakus Oy Isännöintipalvelut ja Retta Isännöinti ovat tehneet kaupan, jonka myötä Abakus Oy Isännöintipalveluiden liiketoiminta, osa henkilöstöstä ja asiakkuudet siirtyvät Retta Isännöinnille.

”Isännöintiala kehittyy nopeasti ja alalle kohdistuu tulevaisuudessa paljon uusia vaatimuksia, joista kartalla pysyminen edellyttää paljon aikaa ja resursseja. Halusin löytää toiminnallemme asiantuntevan ja riittävän suuren jatkajan, jonka käsiin voimme luottaa asiakkaamme. Retta Isännöinnin hoidossa asiakasyhtiömme saavat leveämmät hartiat alan muutoksiin vastaamiseksi.”, Abakus Oy Isännöintipalveluiden yrittäjänä toiminut Virpi Vuorinen kertoo.

Porilaisille taloyhtiöille on jatkossakin tarjolla paikallista isännöintipalvelua.

”Abakus Oy Isännöintipalvelut on hienosti hoidettu isännöintiyritys. Toivotamme uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Retta Isännöinnille, ja olemme iloisia, että saamme jatkaa laadukkaiden isännöintipalveluiden tarjoamista asiakasyhtiöille. Meillä on Porissa vahva paikallinen läsnäolo ja osaaminen, minkä lisäksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme nykyaikaiset digitaaliset palvelut ja kattavan asiantuntijaverkoston tietämyksen. Näistä on varmasti hyötyä niin nykyisille kuin nyt meille siirtyvillekin asiakkaille.”, Retta Isännöinnin Porin yksikönpäällikkö Jenna Tamminen sanoo.