Realia Isännöinti vahvistaa liiketoimintaansa Helsingissä ostamalla Kantakaupungin Isännöinti Oy:n

Nainen ja mies ihastelevat uutta toimitilaa retta.fi isännöinnin palvelut

Pohjoismaiden suurimpaan kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoavaan Realia Group -konserniin kuuluva Realia Isännöinti on ostanut pääkaupunkiseudulla toimivan Kantakaupungin Isännöinti Oy:n. Yrityskauppa on osa Realian ja sen tytäryhtiöiden kasvustrategiaa ja tukee Realia Isännöinnin tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä.

Kantakaupungin Isännöinti Oy on asiantunteva isännöintialan palveluyritys, jonka toiminta on käynnistynyt 1980-luvun lopussa. Yritys toimii Helsingin alueella ja palvelee noin 85 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä.

”Olimme jo jonkin aikaa pohtineet yhtiökumppanini Antti Koljosen kanssa yhtiömme seuraavaa kehitys- ja omistusvaihetta, ja olemme erittäin tyytyväisiä, kun löysimme Realia Isännöinnistä vahvan ja vakaan uuden omistajan rakentamallemme palvelukokonaisuudelle. Olemme kehittäneet asiakkaidemme arvostaman ja laadukkaan palvelukokonaisuuden, ja sen kehittämistä jatketaan yhdessä eteenpäin”, Kantakaupungin Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Juha Leppänen toteaa.

”On todella hienoa, että saamme Kantakaupungin Isännöinti Oy:n ammattitaitoisen ja kokeneen henkilöstön osaksi Realia Isännöintiä ja kiinteistöjohtamisen liiketoimintamme pääkaupunkiseudulla, ja erityisesti Helsingissä, vahvistuu entisestään. Haluamme vahvistaa jo tällä hetkellä korkealaatuisia palveluja Kantakaupungin Isännöinnin asiakkaille sekä varmistaa asiakasyhtiöiden sujuvan johtamisen jatkossakin. Omistajanvaihdoksella ei ole vaikutusta voimassaoleviin asiakassopimuksiin”, Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Veli Huotari toteaa.

”Olen erittäin tyytyväinen, että tämän yrityskaupan myötä strategiamme mukainen kasvu isännöintiliiketoiminnassa jatkuu. Toivotan Kantakaupungin Isännöinti Oy:n henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Realia-konserniin”, Realia Groupin toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo.

Kantakaupungin Isännöinti Oy jatkaa yrityskaupan jälkeen toistaiseksi toimintaansa omana yhtiönään.