OmaRettan Oma talous -toiminnallisuus on näkymä taloyhtiöön liittyviin laskutustietoihisi

Mies kävelee lasisen toimistorakennuksen edessä ja selaa puhelinta Retta

OmaRettan Oma talous -toiminnallisuus on ajantasainen näkymä taloyhtiön osakkaille, asukkaille ja vuokralaisille omiin asumista koskeviin laskuihin ja maksusuorituksiin. Voit tarkastella maksutilannetietojasi milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta. Oma talous -näkymään pääset rekisteröityneenä ja kirjautuneena OmaRettan käyttäjänä. Oma talouden tiedot ovat selattavissa kaikilla laitteilla.

Oma talous -näkymän kautta näet kaikki omaan taloyhtiöösi liittyvät laskutustietosi, oli kyse vastikemaksuista, käyttökorvauksista tai vesilaskuista. Voit tarkistaa veloitustesi ja maksujesi tilanteen, saldon sekä esimerkiksi tulevien veloitusten seuraavan eräpäivän ja erääntyvät maksut. Lisäksi voit tarkastella aikajanalta oman laskutuksesi historiatietoja kerääntyneiden velkojen, maksettujen ennakoiden ja hyvitysten osalta. Tarvittaessa voit tarkistaa myös taloyhtiön maksutiedot sekä oman viitenumeron ja maksettavan summan, jos postitse tullut maksuerittely ei ole saatavilla. Kaikki lasku- ja maksusuoritustietosi löydät aina OmaRettasta.

OmaRettan Talous-osio on puolestaan hallituksen näkymä taloyhtiön taloustietoihin. Lue lisää >>

Rekisteröidy OmaRetta-palvelun käyttäjäksi osoitteessa: www.omaretta.fi. Oma talous-toiminnallisuuden löydät Asiointi-välilehdeltä.