OmaRettan Talous-osiossa hallitus voi tarkastella taloyhtiön taloustietoja yksityiskohtaisesti

Nainen ja mies juovat kahvia sohvalla muuttolaatikoiden keskellä Retta

OmaRetta-palvelu on Retta Isännöinnin sähköinen palvelukanava asumisen asioiden hoitoon taloyhtiön hallituksen jäsenille, osakkaille ja asukkaille. OmaRettan Talous-osio on hallituksen näkymä taloyhtiön taloustietoihin.

OmaRettan Talous-osiossa hallitus voi tarkastella taloyhtiön taloustietoja sekä hoitokulujen että kuukausiraporttien avulla. Hoitokuluista hallituksen jäsen voi tarkastella valitsemansa ajankohdan mukaisia tietoja tileittäin joko listattuna tai kaaviokuvina hoitokuluympyrästä. Uusi ominaisuus mahdollistaa laskuluettelosta porautumisen laskun kuvalle asti. Lisäksi hallituksen on mahdollista tarkastella taloyhtiön pankkitilien saldoja OmaRetta-palvelussa.

Kuukausittaiset kirjanpidon raportit nousevat talousraportteihin siinä vaiheessa, kun yhtiön kirjanpidon kausi on valmis ja se suljetaan, eli kun kaudelle kuuluvat tuotot ja kulut (laskut) on saatu kirjattua suoriteperusteisesti kirjanpitoon. Käytännössä kirjanpito valmistuu ja kausi suljetaan kuukauden kuluttua kalenterikuukauden päättymisestä.

OmaRettan Oma talous -osio on puolestaan näkymä taloyhtiöön liittyviin henkilökohtaisiin laskutustietoihin osakkaille, asukkaille ja vuokralaisille. Lue lisää >>

Rekisteröidy OmaRettan käyttäjäksi

OmaRettan talousnäkymät ovat käytettävissä rekisteröityneille ja kirjautuneille OmaRettan käyttäjille. Talousnäkymiä voi selata kaikilla laitteilla – milloin ja missä tahansa.