Monipuolisia kiinteistöalan kesätyöpaikkoja

Tule kesätöihin Rettalle!

Rettalla on jälleen avoimia kesätyöpaikkoja ympäri Suomea! Avoimia tehtäviä on mm. asiakas- ja talouspalvelussa, asuntovuokrauksessa sekä vuokravälityksessä. Suurin osa tehtävistä ajoittuu touko – elokuulle.

Kesätyö Rettalla tarjoaa mahdollisuuden haastaa itseäsi ja oppia uutta hyvässä porukassa! Saat työsi tueksi kattavan perehdytyksen ja esihenkilön, sekä mukavan tiimisi tuen! Maksamme myös kesätöistä tehtävän mukaisen palkan! Meillä työskennellään joustavasti toimistolla ja etänä.

Retta on pohjoismaiden johtava kiinteistöjohtamisen asiantuntija ja meillä pääset tutustumaan monipuolisesti kiinteistöalaan.

Kiitos kaikille kiinnostuneille. Haku on nyt päättynyt.


Arvomme

Onnistumme yhdessä

Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti

Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti

Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.

Avoimet kesätyöpaikat

Miten haen kesätyöpaikkaa?
Hae kesätyöpaikkaa 31.3.2023 mennessä verkkosivuiltamme löytyvällä paikkakuntakohtaisella hakulomakkeella. Haussa huomioidaan ainoastaan sähköiset hakemukset, jotka on lähetetty verkkosivujemme kautta.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ahkeraa ja reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta sekä tiimityöskentelytaitoa. Arvostamme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja tai tutkinto.

Mitä sinun tulisi muistaa, kun kirjoitat hakemustasi?
Täytäthän hakemuksen huolellisesti. Olennaisia tietoja ovat erityisesti milloin pystyt aloittamaan ja mihin saakka pystyt työskentelemään. Liitä mukaan myös lyhyt hakemuskirje, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja miksi haluaisit tulla töihin juuri meille.

Mitä tapahtuu, kun olet lähettänyt hakemuksesi?
Kun olet lähettänyt hakemuksesi, se tallentuu rekrytointijärjestelmäämme, josta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Käymme hakemuksia läpi maalis- ja huhtikuussa ja olemme henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluihin kutsuttaviin hakijoihin. Tiedotamme haun etenemisestä kevään aikana kaikille hakijoille sähköpostitse.

Mahdolliset kesätyötä koskevat kysymykset pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@retta.fi

Tartu tilaisuuteen ja hae meille kesätöihin!

Jatkoa Retta-uralle myös kesätöiden jälkeen

Kesätyö käynnisti Jussi Pelto-Arvon uuden uran kiinteistöalalla

Vuokrausneuvottelijana työskentelevä Jussi Pelto-Arvo aloitti Retta-uransa kesätöissä vuonna 2021. Entinen jääkiekkoilija kiinnostui kiinteistöalasta liiketalouden opintojensa myötä ja päätti hakea silloiselle Realialle kesäksi töihin. Työt ovat jatkuneet opintojen ohella sen jälkeenkin, ja kun opinnot sen sallivat, Jussi vakinaistettiin kokoaikaiseksi työntekijäksi alkuvuonna 2023. 

Kesätyö Retta Isännöinnin asiakaspalvelussa tarjosi syväsukelluksen kiinteistöalaan

Hallintotieteitä Tampereen yliopistossa opiskelevat Niko Ranta ja Emilia Valkeejärvi aloittivat kesätyöt Rettan isännöinnin asiakaspalvelussa toukokuussa 2022. Asiakaspalvelun vaihtelevat työt ja monipuoliset asiakaskohtaamiset tarjosivat intensiivisen perehdytyksen kiinteistöalaan. Kesän jälkeen kaksikko on jatkanut opintojensa ohella osa-aikatöitä asiakaspalvelun tukitiimissä. 

Olemme mukana rakentamassa vastuullisempaa työelämää!