Monipuolisia kiinteistöalan kesätyöpaikkoja

Tule kesätöihin Rettalle!

Kesätyöhaku on päättynyt. Kiitos kaikille kiinteistöalasta kiinnostuneille hakijoille!

Kesätyö Rettalla tarjoaa mahdollisuuden haastaa itseäsi ja oppia uutta hyvässä porukassa! Ja ennen kaikkea meillä on loistava porukka, johon haluamme myös sinut mukaan! Maksamme myös kesätöistä tehtävän mukaisen palkan. Meillä työskennellään joustavasti toimistolla ja etänä.

Retta on pohjoismaiden johtava kiinteistöjohtamisen asiantuntija, ja meillä pääset tutustumaan ja uudistamaan kiinteistöalaa.


Arvomme

Onnistumme yhdessä

Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti

Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti

Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.

Avoimet kesätyöpaikat

Kesätyöhaku on päättynyt. Kiitos kaikille kiinteistöalasta kiinnostuneille hakijoille!

Miten haen kesätyöpaikkaa?
Hae kesätyöpaikkaa 31.3.2024 mennessä verkkosivuiltamme löytyvällä paikkakuntakohtaisella hakulomakkeella. Haussa huomioidaan ainoastaan sähköiset hakemukset, jotka on lähetetty verkkosivujemme kautta.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ahkeraa ja reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta sekä tiimityöskentelytaitoa. Arvostamme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja tai tutkinto.

Mitä sinun tulisi muistaa, kun kirjoitat hakemustasi?
Täytäthän hakemuksen huolellisesti. Olennaisia tietoja ovat erityisesti milloin pystyt aloittamaan ja mihin saakka pystyt työskentelemään. Liitä mukaan myös lyhyt hakemuskirje, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja miksi haluaisit tulla töihin juuri meille.

Mitä tapahtuu, kun olet lähettänyt hakemuksesi?
Kun olet lähettänyt hakemuksesi, se tallentuu rekrytointijärjestelmäämme, josta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Käymme hakemuksia läpi maalis- ja huhtikuussa ja olemme henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluihin kutsuttaviin hakijoihin. Tiedotamme haun etenemisestä kevään aikana kaikille hakijoille sähköpostitse.

Mahdolliset kesätyötä koskevat kysymykset pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@retta.fi

Tartu tilaisuuteen ja hae meille kesätöihin!

Jatkoa Retta-uralle myös kesätöiden jälkeen

Kesätyö käynnisti Jussi Pelto-Arvon uuden uran kiinteistöalalla

Vuokrausneuvottelijana työskentelevä Jussi Pelto-Arvo aloitti Retta-uransa kesätöissä vuonna 2021. Entinen jääkiekkoilija kiinnostui kiinteistöalasta liiketalouden opintojensa myötä ja päätti hakea silloiselle Realialle kesäksi töihin. Työt ovat jatkuneet opintojen ohella sen jälkeenkin, ja kun opinnot sen sallivat, Jussi vakinaistettiin kokoaikaiseksi työntekijäksi alkuvuonna 2023. 

Kesätyö Retta Isännöinnin asiakaspalvelussa tarjosi syväsukelluksen kiinteistöalaan

Hallintotieteitä Tampereen yliopistossa opiskelevat Niko Ranta ja Emilia Valkeejärvi aloittivat kesätyöt Rettan isännöinnin asiakaspalvelussa toukokuussa 2022. Asiakaspalvelun vaihtelevat työt ja monipuoliset asiakaskohtaamiset tarjosivat intensiivisen perehdytyksen kiinteistöalaan. Kesän jälkeen kaksikko on jatkanut opintojensa ohella osa-aikatöitä asiakaspalvelun tukitiimissä. 

Työssä oppiminen motivoi Sonja Punnalaa

Aalto yliopistossa nykyisin opiskeleva Sonja Punnala haki Rettalle kesätöihin vuonna 2023 kaverinsa suosituksen perusteella. Opintojensa ohella analyytikon töitä tekevä Sonja arvostaa Rettalla etenkin mahdollisuutta jatkuvaan oppimiseen sekä avointa ja inhimillistä työkulttuuria. Kesällä 2024 Sonja palaakin jälleen tuttuihin tehtäviin Rettalle.

Kannustava työkulttuuri on Erkka Ojanperän mielestä Rettalla parasta

Kolmannen vuoden oikeustieteiden opiskelija Erkka Ojanperä päätyi Rettalle kesätöihin sisäisen vinkkaajan kautta. Kesällä 2023 Rettalla projektityöntekijänä aloittanut Erkka oli osa nuorista opiskelijoista koostuvaa tiimiä, jonka työtehtäviin kuului Rettan isännöimien taloyhtiöiden osakerekisteritietojen siirtäminen maanmittauslaitoksen sähköiseen järjestelmään. Eri tiedekunnista tulevien opiskelijoiden tiimi suoriutui tehtävästä odotettua nopeammin ja siirtyi kesän aikana työskentelemään mm. integraatioprojektien pariin.

Olemme mukana rakentamassa vastuullisempaa työelämää!