SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus yhdistävät voimansa – Huoneistokeskus kasvaa valtakunnallisesti

SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus yhdistävät voimansa 1.9.2020 Huoneistokeskus-brändin alle. Yhdistymisen myötä Huoneistokeskus on entistäkin vahvempi toimija kiinteistönvälitysmarkkinoilla ja tarjoaa asiakkailleen välityspalveluita kattavasti eri puolilla Suomea. SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus kuuluvat molemmat Realia-konserniin.

Huoneistokeskus on yksi välitysalan vanhimpia ja arvostetuimpia brändejä, joka on tunnettu erityisesti ammattitaitoisista välittäjistään. SKV Kiinteistönvälityksen ja Huoneistokeskuksen yhdistyminen tekee Huoneistokeskuksesta entistä vahvemman toimijan kiinteistönvälitysmarkkinoilla.

”Näemme, että brändien yhdistymisen myötä pystymme palvelemaan suomalaisia kodinvaihtajia entistä paremmin ympäri Suomen sekä samalla tarjoamaan välittäjillemme nykyaikaisia työkaluja. Brändien nykyisissä toimintapaikkakunnissa ei ole päällekkäisyyksiä, joten yhdistymisen myötä Huoneistokeskuksen valtakunnallinen läsnäolo ja paikallinen asiantuntijuus kasvavat huomattavasti. Kun yhdistämme panostuksemme yhden brändin taakse, yksi plus yksi tulee olemaan enemmän kuin kaksi”, Realian toimitusjohtaja Kari Virta sanoo.

Muutoksia Huoneistokeskuksen johdossa

Samaan aikaan brändien yhdistymisen kanssa molempia yrityksiä liiketoimintajohtajana ansiokkaasti luotsannut Anu-Elina Hintsa siirtyy uusiin tehtäviin Realia-konsernin ulkopuolelle. Huoneistokeskuksen vetovastuun ottaa 1.9.2020 alkaen Huoneistokeskuksen hallituksen puheenjohtaja sekä Huoneistokeskuksen emoyhtiö Realian toimitusjohtaja Kari Virta.

”Kiinteistönvälitysala kehittyy tällä hetkellä voimakkaasti ja haluamme olla viemässä alan kehitystä eteenpäin. Aiempaa isompana toimijana meillä on entistä paremmat mahdollisuudet uudistaa alaa. Asiantuntijuus ja luotettavuus, jotka liittyvät Huoneistokeskuksen brändiin olennaisesti, ovat niitä asioita, joita haluamme edistää jatkossakin”, Virta jatkaa.

”Kiitän Anu-Elinaa lämpimästi hänen pitkäaikaisesta sitoutumisestaan Realiaan sekä kiinteistönvälitysliiketoimintamme kehittämisestä. Toivotan hänelle menestystä hänen uusiin tehtäviinsä”, Virta sanoo.