Realia Isännöinti vahvistaa liiketoimintaansa Turussa ostamalla Isännöinti-Saarto Oy:n

Eettiset liiketapaperiaatteet retta.fi

Pohjoismaiden suurimpaan kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoavaan Realia Group -konserniin kuuluva Realia Isännöinti on ostanut Isännöinti-Saarto Oy:n. Yrityskauppa on osa Realia Groupin ja sen tytäryhtiö Realia Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee Realia Isännöinnin tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä.

Isännöinti-Saarto Oy on hyvämaineinen isännöintitoimisto, jonka juuret ulottuvat 1980-luvun puoliväliin. Yritys toimii Turun alueella, ja palvelee noin 60 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä.

”Näen, että osana Realia Isännöintiä meillä on mahdollisuus olla toimialan uudistamisen etulinjassa. Asiakkaillamme on yrityskaupan myötä mahdollisuus saada käyttöönsä Suomen suurimman isännöintiasiantuntijaorganisaation asiantuntemus. Yrityskauppa on sekä henkilöstömme että asiakkaidemme kannalta positiivinen asia”, Isännöinti-Saarto Oy:n yksikönpäällikkö Pertti Satopää sanoo.

”Olen iloinen, että Isännöinti-Saarto Oy:n ammattilaiset tulevat osaksi isännöintiammattilaistemme joukkoa, ja kaupan myötä liiketoimintamme kasvu Turun alueella jatkuu. Toivotan koko Isännöinti-Saarron henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Realiaan”, Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Veli Huotari sanoo.

Isännöinti-Saarto Oy jatkaa kaupan jälkeen toistaiseksi toimintaansa omana yhtiönä. Omistajanvaihdoksella ei ole vaikutusta voimassaoleviin asiakassopimuksiin.