Realia Isännöinti stärker sin affärsverksamhet i Åbo genom förvärv av Isännöinti-Saarto Oy

Eettiset liiketapaperiaatteet retta.fi

Realia Isännöinti, som är en del av Nordens största koncern inom fastighetsförvaltnings- och fastighetsförmedlingstjänster, Realia, har förvärvat Isännöinti-Saarto Oy. Företagsförvärvet är en del av Realias och dess dotterbolag Realia Isännöintis tillväxtstrategi och stöder Realia Isännöintis mål att fungera som trendsättare inom disponentbranschen.

Isännöinti-Saarto Oy är en disponentbyrå med gott anseende vars rötter går tillbaka till mitten av 1980-talet. Företaget är verksamt i Åboregionen och till dess kunder hör cirka 60 bostads- och fastighetsaktiebolag.

”Jag anser att vi som en del av Realia Isännöinti har möjlighet att ligga i framkant i förnyelsen av branschen. Genom företagsförvärvet har våra kunder möjlighet att få tillgång till kompetensen hos den största expertorganisationen inom disponentservice i Finland. Företagsförvärvet är positivt för både vår personal och våra kunder”, säger Pertti Satopää, enhetschef på Isännöinti-Saarto Oy.

”Jag är glad över att Isännöinti-Saarto Oy:s proffs blir en del av vårt kunniga disponentteam och över att vår affärsverksamhet fortsätter att expandera i Åboregionen genom förvärvet. Jag önskar hela Isännöinti-Saartos personal hjärtligt välkommen till Realia”, säger Veli Huotari, affärsdirektör på Realia Isännöinti.

Isännöinti-Saarto Oy fortsätter tills vidare som eget bolag efter förvärvet. Ägarbytet har ingen inverkan på de gällande kundavtalen.