Porraskäytävä puhtaana kurakeleillä

Jopa 80 % liasta kulkeutuu kiinteistöön etuoven kautta asukkaiden ja muiden kulkijoiden kengissä. Kuran kulkeutuminen kiinteistöön on etenkin syksyn sade- ja kurakelien sekä talven hiekoituskauden ongelma.  

Kun taloyhtiö käyttää porraskäytävässä kuramattoja, lika jää kengänpohjista kiinteistön alatasanteelle. Tämä helpottaa niin yhtiön puhtaanapitoa kuin yleistä viihtyvyyttäkin. 

Retta Isännöinti tarjoaa taloyhtiöille kumppaninsa Lindströmin kautta vuokrattavaksi kuramattoja sekä muiden yleisten tilojen mattoja sekä tekstiilejä. Tällöin palveluntarjoaja huolehtii puolestanne siitä, että yleisten tilojen matot vaihdetaan puhtaisiin sovittuina määräaikoina ja likaiset matot viedään pesuun.  

Etenkin syyskaudella kannattaa varmistaa, että tehtyyn palvelusopimukseen sisältyy riittävän tiheät vaihtovälit. Vaihtoväli voi sopimuksen mukaan olla joko 1, 2 tai 4 viikkoa.  

Rettan Hankinta hakee säästöjä taloyhtiölle  

Hankinta-ammattilaisemme tunnistavat taloyhtiöiden mahdollisuudet säästöihin niin pienissä kuin suuremmissakin hankinnoissa. Uskallamme olla vaativia, sillä mielestämme taloyhtiöt ansaitsevat laadukkaimmat ja kustannuksiltaan edullisimmat yhteistyösopimukset luotettavilta toimijoilta. 

Rettan Hankinta on neuvotellut myös Lindströmin vaihtomattopalvelulle asiakkaidemme puolesta todella kilpailukykyiset hinnat.  

Kysy lisää omalta isännöitsijältäsi!