Retta Isännöinti on ostanut Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy:n

Retta Isännöinti on ostanut Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy:n, eli Kiti Talous ja Isännöinnin isännöintiliiketoiminnan.

Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy on lappeenrantalainen perheyritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1982. Isännöintiliiketoiminnan siirtyessä yrityskaupassa Retta Isännöinnille, yrittäjät jatkavat omaa liiketoimintaansa keskittyen taloushallinnon palveluihin nimellä Kiti Talous Oy. 

”Meidän ydinosaamisemme on taloushallinnossa, ja se on myös osa-alue, johon haluamme tulevaisuudessa panostaa. Meille oli tärkeää löytää isännöinnin liiketoiminnallamme asiantunteva jatkaja, jonka käsiin voimme luottaa niin asiakkaamme kuin yrityksemme erittäin osaavat isännöintialan ammattilaiset.”, Kitin yrittäjät Minna Kokki ja Hanna Patrikainen kommentoivat.

Yrityskaupan myötä Retta Isännöinti vastaa Lappeenrannassa noin 300 kohteen isännöinnistä. Samalla Retta Isännöinnin Lappeenrannan toimipisteen henkilöstömäärä kasvaa reiluun 20 henkilöön.

”Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy on hienosti hoidettu ja hyvämaineinen perheyritys. Olemme iloisia, että pääsemme jatkamaan heidän työtään paikallisesti ja voimme mahdollistaa laadukkaat isännöinnin palvelut yrityksen asiakkaille myös jatkossa. Retta Isännöinnillä on vahva paikallinen läsnäolo ja osaaminen, minkä lisäksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme nykyaikaiset digitaaliset palvelut ja kattavan asiantuntijaverkoston tietämyksen. Uskon, että näistä on hyötyä sekä nykyisille että nyt meille siirtyville uusille asiakkaille.”, Retta Isännöinnin Lappeenrannan yksikönpäällikkö Malla Sevon sanoo.


Lisätietoa

Retta Isännöinti, yksikönpäällikkö Malla Sevon, malla.sevon@retta.fi, puh. 040 615 2597

Retta Isännöinti, aluejohtaja Jukka Parkkinen, jukka.parkkinen@retta.fi, puh. 040 7404555

Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy, yrittäjä Minna Kokki, minna.kokki@kititalous.fi,
puh. 050 352 1730

Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy, yrittäjä Hanna Patrikainen hanna.patrikainen@kititalous.fi, puh. 050 352 1731