Realia Isännöinti vahvistaa liiketoimintaansa Helsingissä

Kaunis maisemakuva katajannokka Helsinki Retta.fi

Realia Isännöinti Oy on 30.4.2020 solminut liiketoimintakaupan MAH Isännöinti Oy:n kanssa. Kaupan myötä MAH Isännöinti Oy:n liiketoiminta ja siten yrityksen isännöimät asiakkuudet siirtyvät Realia Isännöinti Oy:lle 1.5.2020 alkaen.

MAH Isännöinti Oy on Helsingin Vallilassa toimiva isännöintiyritys. Yrityksen toiminnan juuret ulottuvat vuoteen 1987. Yhtiötä viime vuodet luotsannut Olli Vesterinen sekä muu henkilöstö siirtyvät Realia Isännöinti Oy:n palvelukseen ja samoin myös yrityksen asiakkuudet siirtyvät Realia Isännöinnille.

”Realian kokonaisvaltainen palvelutarjonta antaa nykyisille asiakkaillemme mahdollisuuden pysyä alan kehityksessä mukana ja saada asiantuntevaa ja ajankohtaista palvelua jatkossakin”, MAH Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Olli Vesterinen sanoo. 

”Kaupan myötä asiakkaidemme tukena on jatkossa taustaorganisaatio, jolla voidaan vastata nykypäivän isännöinnin haasteisiin ja jonka kehitysmahdollisuudet ovat isommassa mittakaavassa kuin pienemmällä toimijalla”, Vesterinen jatkaa.

”Toivotan MAH Isännöinti Oy:n henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Realia Isännöintiin. Yhdessä ammattitaitoinen henkilöstömme varmistaa korkeatasoisen palvelun MAH Isännöinnin asiakkaille jatkossakin. Kehittyvät sähköiset palvelukanavamme tukevat taloyhtiöiden hyvää palvelua ajasta ja paikasta riippumatta. Olen erittäin tyytyväinen strategiamme mukaisen kasvun jatkumisesta, ja yrityskauppa tukee hyvin kasvutavoitettamme pääkaupunkiseudulla”, Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Veli Huotari sanoo.