Realia Isännöinti stärker sin affärsverksamhet i Helsingfors

Kaunis maisemakuva katajannokka Helsinki Retta.fi

Realia Isännöinti Oy kom 30.4.2020 överens om ett affärsverksamhetsförvärv med MAH Isännöinti Oy. Genom förvärvet övergår MAH Isännöinti Oy:s affärsverksamhet och därigenom även de bostadsaktiebolag som är företagets kunder till Realia Isännöinti Oy 1.5.2020.

MAH Isännöinti Oy är ett disponentföretag med verksamhet i Vallgård i Helsingfors. Företaget grundades 1987. De senaste åren har företaget letts av Olli Vesterinen. Han och den övriga personalen övergår i Realia Isännöinti Oy:s tjänst och likaså överförs företagets kunder till Realia Isännöinti.

”Realias omfattande serviceutbud ger våra nuvarande kunder möjlighet att följa med i branschutvecklingen och få sakkunnig och aktuell service även framöver”, säger Olli Vesterinen, vd för MAH Isännöinti Oy. 

”Genom affären har våra kunder framöver stöd av en organisation som kan leva upp till dagens krav i disponentbranschen och som har större möjligheter att utvecklas än en liten aktör”, säger Vesterinen.

”Jag önskar MAH Isännöinti Oy:s anställda varmt välkomna till Realia Isännöinti. Tillsammans säkerställer våra kunniga medarbetare att MAH Isännöintis kunder får bra service även i fortsättningen. Vi utvecklar ständigt våra elektroniska servicekanaler som är oberoende av tid och plats och kompletterar den högklassiga service vi ger bostadsbolagen. Jag är mycket nöjd över att vi fortsätter att expandera i enlighet med vår strategi, och företagsförvärvet stöder vårt tillväxtmål i huvudstadsregionen”, säger Veli Huotari, affärsdirektör på Realia Isännöinti.