IsännöintiKuusamo Ky osaksi Retta Isännöintiä

IsännöintiKuusamo Ky ja Retta Isännöinti ovat tehneet kaupan, jonka myötä IsännöintiKuusamon liiketoiminta ja asiakkuudet siirtyivät Retta Isännöinnille 2.1.2024.

Kaupassa Retta Isännöinnille siirtyivät IsännöintiKuusamon isännöintikohteet sekä henkilökunta. Asiakkaille yrityskauppa tarkoittaa laajenevaa palvelutarjontaa ja kattavampia digitaalisia palveluita.

”Retta Isännöinnillä on Kuusamossa vahva paikallinen läsnäolo ja osaaminen. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme nykyaikaiset digitaaliset palvelut ja kattavan asiantuntijaverkoston tietämyksen. Uskon, että näistä on hyötyä sekä nykyisille että nyt meille siirtyville uusille asiakkaille. Olemme sitoutuneet siihen, että IsännöintiKuusamon asiakkaille on jatkossakin tarjolla ammattitaitoista ja kehittyvää isännöintiä.”, Retta Isännöinnin aluejohtaja Tommi Ruotsalainen kertoo.

Liiketoiminnan siirtymisen myötä toiminta keskitetään Retta Isännöinnin tiloihin osoitteeseen Maaseläntie 36, Kuusamo. Asiakkaita palvelevat jatkossakin paikalliset tutut isännöitsijät.  

Lisätietoa:

Retta Isännöinti, Aluejohtaja Tommi Ruotsalainen, tommi.ruotsalainen@retta.fi, puh. 040 5328 113