Anders Gylling on nimitetty Realia Isännöinnin uudeksi liiketoimintajohtajaksi 10.1.2022 alkaen

Värikkäitä taloja vierekkäin Helsingissä. Retta.fi

KTM Anders Gylling on nimitetty Realia Isännöinnin uudeksi liiketoimintajohtajaksi. Gylling on viimeksi toiminut rakennusalalla Fixcel Oy:n toimitusjohtajana, ja sitä ennen vastannut mm. Med Groupin hammaslääkäriketjusta. Gyllingillä on myös vahva vähittäiskaupan kokemus, kymmenen vuotta Suomen ja Islannin maajohtajana Top-Toy-yrityksessä (BR-Lelut ja Toys ”R” Us) sekä eri tehtävissä Lidlin palveluksessa ulkomailla. 

Nykyinen liiketoimintajohtaja Veli Huotari siirtyy kehitysjohtajaksi Realian Strategia ja Uudet palvelut -yksikköön, tehtävänään rakentaa Realialle uusia, asiakkaille lisäarvoa tuottavia palveluja ja kasvattaa nykyisiä.

”Haluamme panostaa voimakkaasti isännöinnin palveluiden digitalisoimiseen ja toiminnan läpinäkyvyyteen. Tästä esimerkkinä OmaRealia-digipalvelu, jonka avulla hallitus voi ajasta ja paikasta riippumatta seurata laskutusta tositetasolle saakka. Saman palvelun kautta asukas voi mm. seurata vikailmoituksen edistymistä reaaliajassa. 

Seuraavaksi lisäämme digipalveluiden käyttöä kaikissa asiakkuuksissamme ja tarjoamme taloyhtiöille hyötyjä lisäarvopalveluidemme kautta. Olen iloinen, että näillä nimityksillä pystymme vahvistamaan Realia Isännöinnin palvelukehitystä asiakkaidemme hyödyksi”, sanoo Realian toimitusjohtaja Kari Virta.

”Olen todella innostunut tästä uudesta haasteesta. Minulla on vahva kokemus eri liiketoiminnoista, liiketalouden prosesseista, brändin ja yrityskulttuurin luomisesta ja palvelukonsepteista. Kaikesta tästä tulee olemaan paljon apua, kun yhdessä jatkamme Realia Isännöinnin rakentamista alan kiinnostavimmaksi työpaikaksi ja hyvästä palvelusta tunnetuksi brändiksi”, sanoo Anders Gylling. 

Anders Gylling aloittaa tehtävässään 10.1.2022 ja raportoi Realian toimitusjohtaja Kari Virralle.