Retta Plus -palvelut rantautuivat Ruotsiin  

Retta on Pohjoismaiden johtava asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut konserni, joka toimii sekä Suomessa että Ruotsissa. Suomessa monille Rettan asiakkaille jo tutuiksi tulleet Retta Plus -palvelut tulivat nyt tarjolle myös Ruotsissa.  

Retta Plus -palvelut ovat valmiiksi konseptoituja palveluita ja etuja, jotka helpottavat kiinteistöjen hallintaa, parantavat turvallisuutta ja tuottavat taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille säästöjä. Palvelut sopivat niin pienille asunto-osakeyhtiöille kuin suurille kiinteistöyhtiöillekin. 

Retta Sweden lanseerasi kesällä kaksi Retta Plus -palvelua Ruotsin markkinalle:  

  • Energiatodistuspalvelu: Lakisääteinen energiatodistus perustuu kokonaisvaltaiseen energialaskentaan, jossa huomioidaan rakennuksen rakenteiden ja järjestelmien ominaisuudet. Todistus antaa rakennukselle energiatehokkuusluokan. 
  • Radonmittaus: Radon on hajuton, mauton ja väritön radioaktiivinen kaasu, joka kulkeutuu sisäilmaan maaperästä. Se on Suomessa myös toiseksi yleisin keuhkosyövän aiheuttaja tupakoinnin jälkeen. Suomen sisäilman radonpitoisuudet ovat maailman korkeimpia. Syinä rakennusten korkeisiin radonpitoisuuksiin ovat rakennustapa, ilmasto ja geologiset olosuhteet. 

Molemmat palvelut tuottaa Ruotsissa Rettan yhteistyökumppani Raksystems, jolla on niin ikään toimintaa sekä Ruotsissa että Suomessa.  

Lanseerausta edelsi asiakkaiden tarpeiden kartoitus 

Ennen palvelun lanseerausta Retta Plus -palveluista vastaava Yaron Nadbornik kävi yhdessä Raksystemsin kanssa läpi Ruotsin asiakkaiden paikalliset tarpeet ja valmiudet ottaa Retta Plus -palvelut käyttöön.  

”Retta Plus -palveluiden kokonaisuus sisältää standardoidun tavan tehdä tilauksia ja ennakkoon tiedossa olevan hinnoittelumallin. Malli on todettu toimivaksi, ja se on otettu hyvin vastaan niin Retta Swedenin organisaatiossa kuin paikallisissa asiakkuuksissakin. Etuna on myös se, että kumppanillamme Raksystemsillä on laaja palveluvalikoima sekä maantieteellisesti kattava palveluverkosto. Näin varmistamme, että Retta Plus -palveluita on tarjolla Ruotsissakin juuri siellä, missä asiakkaamme toimivat ja palvelumme vastaavat asiakkaidemme odotuksia.”, Nadbornik summaa.