Luotettavaa ja mutkatonta isännöintiä nyt myös Salossa

Olemme Suomen suurin, mutta samalla paikallisin isännöintiyritys. Tarjoamme laadukasta ja asiantuntevaa isännöintiä ympäri Suomen jo 42 paikkakunnalla. Vuoden alussa avasimme tuoreimman toimistomme Saloon.  

Jatkossa Rettan monipuoliset isännöintipalvelut, auktorisoidut talouspalvelut sekä asumista ja taloyhtiön työtä helpottava digitaalinen OmaRetta-palvelu ovat myös salolaisten taloyhtiöiden saatavilla. Salossa taloyhtiöitä palvelevat isännöitsijät Satu Järvinen ja Sari Määttänen, tekniset isännöitsijät Mikko Jaarva ja Tuomas Lehtisalo sekä yksikönpäällikkö Heidi Karhu.  

Paikallista palvelua  

“Me Retta Isännöinnissä pidämme huolta taloyhtiöstänne. Tarjoamme isännöintipalveluita paikallisella osaamisella, valtakunnallisen organisaation tukemana. Asiakkaanamme taloyhtiö saa enemmän asiantuntijuutta, kokemusta ja resursseja käyttöönsä“, yksikönpäällikkö Heidi Karhu toteaa. 

Rettan auktorisoidut talouspalvelut tarjoavat asiantuntevaa ja luotettavaa taloushallintoa taloyhtiöille. Asiantuntijoillamme on laaja kokemus juuri taloyhtiöiden taloushallinnon erityispiirteistä, ja tarjoamme kattavat palvelut kirjanpidosta raportointiin ja palkkiolaskentaan. Digitaalinen OmaRetta-verkkopalvelu tuo läpinäkyvyyttä taloyhtiön talouteen sekä tapahtumiin ajasta ja paikasta riippumatta. 

Löydät meidät Salosta osoitteesta Tehdaskatu 6, 3. krs, (HUB Salo), 24100 Salo.