Muutamme käsityksesi isännöinnistä

Olemme huolenpidon ammattilaisia osakkaan ja asukkaan arjessa. Asiakkaanamme saat enemmän asiantuntijuutta, kokemusta ja resursseja taloyhtiösi käyttöön.

Monta syytä valita vahva ja huolehtiva kumppani

Olemme Suomen suurin ja paikallisin. Sinulle se tarkoittaa omaa, paikallisesti palvelevaa isännöitsijää, jonka taustalla vaikuttaa alan suurin  valtakunnallinen organisaatio:

  1. Laajin palveluvalikoima
  2. Laajin kumppaniverkosto ja 10 000 kiinteistön ostovoima hankintojen kilpailuttamiseen
  3. Vahvin juridinen ja tekninen osaaminen
  4. 6 kuukauden tyytyväisyystakuu uusille asiakkaille


helpottaa taloyhtiön hallituksen työtä

Palvelumme keskiössä on digitaalinen palvelukanava OmaRetta, joka kokoaa kaiken taloyhtiöön ja asumiseen liittyvän tiedon. Sen avulla tieto kulkee ketterästi taloyhtiön, isännöitsijän, asiakaspalvelun ja myös huoltoyhtiön välillä. Samalla palvelulla hoituvat taloyhtiön kaikki päivittäiset asiat mukavasti missä ja milloin vain – niin hallitukselle, osakkaille kuin asukkaille. 

Seuraa taloutta reaaliajassa. Tarkastele taloyhtiön talousnäkymiä ja ajantasaisia talousraportteja milloin tahansa. 

Tilaa ja hallinnoi asiakirjoja helposti. Eri asiakirjat voi nyt tilata, maksaa, allekirjoittaa ja arkistoida helposti verkossa.

Pysy perillä taloyhtiön asioista. Tiedotteet ja vikailmoitukset hoituvat palvelussa digitaalisesti, jolloin niitä on helppo myös seurata.


Talous, turvallisuus ja ennakointi on taloyhtiössä aina ajankohtaista

Retta Plus -lisäpalvelut tukevat juuri näissä haasteissa. Helposti käyttöön otettavat palvelut helpottavat kiinteistösi hallintaa, parantavat turvallisuutta ja tuottavat säästöjä.

  • Mahdollisuus jopa tuhansien eurojen säästöihin ja jatkuvaan ansaintaan
  • Mahdollisuus kustannusten pitkäjänteiseen optimointiin
  • Päivittäistä turvallisuutta ilman aikaa ja rahaa vieviä kilpailutuksia
  • Laadukkaan teknisen avun nopea saatavuus säästää rahaa

Tavoitat meidät aina digitaalisesti, henkilökohtaisesti ja sujuvasti! Puhelinpalvelumme kautta vastaamme keskimäärin alle minuutissa. OmaRetta-palvelun kautta taas seuraat yhteydenottosi tilannetta reaaliajassa.

ISA-auktorisoituna isännöitsijänä olemme sitoutuneet laadukkaaseen isännöintipalveluun ja täyttämään toiminnassaan auktorisoinnin laatuvaatimukset.

Taloushallintoliiton auktorisoituna jäsenenä tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuiset ja luotettavat talouspalvelut.

Uusille asiakkaille 6 kuukauden tyytyväisyystakuu!

Uskomme oman tekemisemme laatuun ja läpinäkyvyyteen. Jos emme vastaa odotuksiinne ensimmäisten 6 kuukauden aikana, saatte maksamanne kuukausiveloitukset takaisin!

Uuden asiakkaan etuna tarjoamme myös:

  • Huolto-ohjelman käyttöönotto ja kilpailutus 0 €
  • Paloturvallisuuden riskikartoitus ensimmäiseksi vuodeksi 0 €

Pyydä ilmainen kartoitus

Oletko kilpailuttamassa tai etsimässä isännöitsijää?

Me olemme täällä auttamassa! Lataa ilmainen ”Isännöinnin kilpailuttaminen ja valinta” -opas tai jatketaan juttelemalla taloyhtiönne tilanteesta ja tarpeista. 

Hyvä isännöinti lisää taloyhtiön arvoa ja asumisen mukavuutta. Kerromme mielellämme, miten se hoituisi teidän taloyhtiönne kohdalla. 

Valitse millaisen yhteydenoton haluat(Pakollinen)