OmaRetta
arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjä ja toteuttaja:
    Retta Group Oy

2. Arvonta
Kaikkien uusien OmaRettaan rekisteröityneiden kesken arvotaan kuukausittain S-ryhmän 100 € lahjakortti. Palkinnon arvoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnon tässä mainitusta arvosta arpajaisveron. Voittajan arvonta suoritetaan kuukausittain, kuun alussa edellisen kuukauden osalta.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viiden arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, jos osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia. Palkinto tullaan luovuttamaan seuraavan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä. Halutessaan voittaja voi myös kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.

3. Osallistuminen arvontaan
Arvontaan voivat osallistua kaikki uudet OmaRettaan rekisteröityneet Suomessa asuvat, luonnolliset täysi-ikäiset (18v.) Rettan taloyhtiöasiakkaat. Rekisteröityminen tapahtuu mobiilivarmenteen tai pankkitunnusten avulla. Arvontaan eivät saa osallistua Retta Group Oy:n tai konsernin tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä eivätkä henkilöt, joita ei löydy taloyhtiörekistereistämme.

4. Osallistumisaika
Arvonta suoritetaan kerran kuussa ja siihen osallistuvat kaikki uudet edellisen kuukauden aikana OmaRettaan rekisteröityneet asiakkaamme.

5. Järjestäjän vastuu arvonnassa
Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan osallistumissivusto omaretta.fi toimii käytetyimmissä internetselaimissa. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

6. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet
Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Retta Group Oy:n kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.


7. Arvonnan sääntöjen muutokset ja tulkinta
Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden arvonnan sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme