Katso miltä uudenlainen vuokra-asuminen näyttää

Helsingin Kalasataman uusi tornitalo Visio on valmis asukkaille, jotka arvostavat urbaania ja huoletonta asumisen mallia. Vuokraa koti merellisestä ympäristöstä, ylivertaisten palveluiden keskeltä.

Visiossa arki on omia neliöitä suurempaa

Tätä on vuokra-asumisen korkein palvelutaso! Modernissa taloyhtiössä arki laajenee neljän seinän ulkopuolelle. Asukkaille on tarjolla useita tyylikkäitä yhteistiloja, kuten etätyöskentelytila, sauna- ja juhlatilat sekä kattopiha- ja terassialueet. Visiossa asutaan kauppakeskus Redin yläpuolella, joten monipuoliset kaupat sekä ravintola- ja elämyspalvelut löytyvät hissimatkan päästä.

Visiossa on yhteensä 240 valoisaa vuokrakotia 7.–24. kerroksissa. Yksiöistä neliöihin. Katso vielä vapaana olevat asunnot ja vuokraa vaikka heti.

Vision läheisissä rantakortteleissa riittää ravintola- ja kahvilatarjontaa. Lisäksi aivan lähellä sijaitsevat vilkkaat ja kehittyvät kulttuurialueet Teurastamo ja Suvilahti.

Kalasatamassa urbaani elämäntyyli yhdistyy luontoon vain pienen kävelymatkan päässä. Mustikkamaalta löytyvät esimerkiksi erinomaiset lenkkeilymaastot ja uimaranta.

Visiossa on tarjolla vuokrakoteja kompakteista 24,5 m2 yksiöistä 73,5 m2 neliöihin. Isot ikkunapinnat ja leveät ikkunalaudat antavat valoa ja avaruuden tuntua.

Ilmainen nettiyhteys, parkettilattia, integroidut kylmäkalusteet, asuntokohtainen viilennys ja mukavuuslattialämmitys märkätiloissa lisäävät asumisen laatua.

Kodin neliöt laajenevat pesula- ja varastotilojen lisäksi tyylikkäillä yhteiskäyttötiloilla, kuten maksuttomalla etätyöskentelytilalla.

Kerroksessa 22 sijaitsevat hyvin varustellut juhlatilat, jotka ovat asukkaiden vuokrattavissa. Täällä on tilaa tärkeille perhejuhlille ja iloiselle yhdessäololle.

Maksullinen saunaosasto tuo luksusta arkeen ja juhlaan. Tyylikkäät suihkutilat, vilvoittelutila ja käynti terassille täydentävät elämyksen.

Viihtyisä kattopiha 6. kerroksessa ja yhteinen terassialue 22. kerroksessa ovat asukkaiden vapaassa käytössä. Lisäksi terassitilaa on maksullisten sauna- ja juhlatilojen yhteydessä.

Paras tapa varmistaa uusi uniikki kaupunkikoti on tehdä vuokrasopimus heti verkkokauppamme kautta.

Koe Visio itse, tervetuloa asuntoesittelyyn!

Voisiko Visio olla uusi kotisi? Tutustu hulppeisiin maisemiin ja tiloihin seuraavassa yleisnäytössämme. Tervetuloa Visioon sinulle sopivana päivänä:

Lauantai 24.2. klo 11.00–11.30

Torstai 29.2. klo 15.30–16.00

Sunnuntai 10.3. klo 11.00–11.30

Torstai 14.3. klo 15.30–16.00

Tiistai 19.3. klo 15.30–16.00

Tiistai 26.3. klo 15.30–16.00

Näyttöjen tapaamispaikka on Hermannin Rantatie 3 A-rapun edessä katutasolla.

Kysy lisätietoja tai varaa yksityisnäyttö välittäjältämme.

Saapuminen ja lähteminen on aina yhtä helppoa

Vision asukkaana liikkuminen on helppoa kaikkiin ilmansuuntiin. Kalasataman metroaseman lisäksi lähietäisyydellä kulkee noin 20 eri bussilinjaa. Omalle autolle löytyy vuokrattavia autopaikkoja Redin parkkihallista.

Tietosuojaseloste ja evästeet