Retta lanserar den första nätbutiken för hyresbostäder

Retta lanseeraa ensimmäisenä kiinteistömanagerina verkkokaupan, jossa uusi koti on vuokrattavissa suoraan verkosta ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelu sisältää satoja vuokra-asuntoja ympäri Suomen. Retta Asuntovuokrauksen verkkokauppa löytyy osoitteesta vuokraus.retta.fi.

Retta lanserar som första fastighetsförvaltare en nätbutik där man kan hyra ett nytt hem direkt på nätet oberoende av tid och plats. Tjänsten innehåller hundratals hyresbostäder runt om i hela Finland. Du hittar nätbutiken för Retta Bostadsuthyrning på adressen vuokraus.retta.fi.

Retta lanserar som första fastighetsförvaltare en nätbutik där man kan hyra ett nytt hem direkt på nätet oberoende av tid och plats. Tjänsten innehåller hundratals hyresbostäder runt om i hela Finland. Du hittar nätbutiken för Retta Bostadsuthyrning på adressen vuokraus.retta.fi.

”För närvarande är utbudet av hyresbostäder digert, och det råder hård konkurrens om goda hyresgäster. Vårt mål är att ge de fastighetsägare som valt oss som partner en konkurrensfördel och hjälpa dem att hitta bra hyresgäster till sina egna objekt. Jag är därför mycket glad över att vi har kunnat göra en så omfattande investering som en nätbutik som gör våra kunders hyresbostäder tillgängliga för hyresgäster på ett heltäckande och lättillgängligt sätt. På samma gång kan vi erbjuda service genuint via flera kanaler åt hyresgäster”, säger Heidi Joutsenkunnas, direktör för Retta Managements bostadstjänster.

Krångelfri digitalisering utan risker

I Rettas nätbutik kan man besluta sig för att hyra en bostad just då det passar en själv utan risker, eftersom man kan hyra bostaden med nöjdhetsgaranti. Nätbutiken kompletterar Rettas omfattande utbud av uthyrningstjänster, och det kommer även i fortsättningen att finnas personlig hyresrådgivning.

”Den personliga serviceupplevelsen är alltjämt viktig för oss, men då det har blivit mainstream att sköta ärenden på nätet är det också viktigt att kunna erbjuda en helt digital serviceupplevelse vid bostadsuthyrning. Många uppskattar att man kan sköta saker och ting inom ramen för sina egna tidtabeller utan att behöva vänta. Vi vill säkerställa att bostadsuthyrningsprocessen är så enkel som möjligt och med den nya nätbutiken kan vi erbjuda service dygnet runt och nå brett ut till bostadssökare”, berättar Joutsenkunnas.

Positiv återkoppling från hyresgäster

I den nya nätbutiken har man satsat på att man förutom att hyra en bostad även kan hyra till exempel en bilplats på samma gång. 

”Enligt vår åsikt består en fungerande serviceupplevelse av att kunden kan sköta alla sina ärenden som gäller att hyra en bostad på en och samma gång i samma servicekanal. I början av året gjorde vi ett pilottest av den nya nätbutiken på några orter och samlade in erfarenheter från användningen av tjänsten. På basis av återkopplingen vågar jag säga att vi har lyckats utveckla en verkligt enkel och användbar tjänst för att hyra bostäder. Därför tror jag att uthyrning 24/7 via nätet kommer att öka avsevärt och befästa sin ställning vid sidan av de traditionella uthyrningssätten”, säger Joutsenkunnas.