Realia Isännöinti växer i Vasa genom företagsförvärv – Oy Buma-Team Ltd Ab blir en del av Realia Isännöinti

Nainen katsoo ikkunasta ulos ja hymyilee kauniissa toimistossa retta.fi

Finlands största företag inom disponentbranschen Realia Isännöinti Oy har förvärvat disponentföretaget Oy Buma-Team Ltd Ab som verkar i Kust-Österbotten. Företagsförvärvet är en del av Realia Isännöintis tillväxtstrategi och stöder Realia Isännöintis mål att fungera som trendsättare inom disponentbranschen.

Oy Buma-Team Ltd Ab som erbjuder förstklassiga disponenttjänster i Kust-Österbotten har betjänat sina kunder sedan mitten av 90-talet. Buma-Team är disponent för totalt cirka 200 bolag.

”Buma-Team har en stark marknadsställning i Kust-Österbotten och vi är kända för vår lokala och sakkunniga service. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och satsa på att utveckla disponentverksamheten även i fortsättningen. Fusionen med Realia Isännöinti möjliggör detta på ett mycket bra sätt”, säger Janne Ala, vd för Buma-Team.

”Vår nuvarande utomordentliga personal fortsätter vårt arbete för kunderna. I samband med förvärvet förenar vi våra resurser med det sakkunniga Vasa-kontoret inom Realia Isännöinti och får en riksomfattande organisations stöd”, säger Janne Ala.

”Jag önskar personalen i Buma-Team varmt välkommen som en del av Realia Isännöinti. Genom förvärvet kan vi som riksomfattande aktör inom disponentbranschen tillsammans erbjuda Buma-Teams kunder sakkunniga tjänster som vi lägger stor vikt vid att vidareutveckla. Det gläder mig att den sakkunniga personalen i Buma-Team blir en del av disponentbranschens utvecklingsarbete och jag är mycket nöjd över att vår strategienliga tillväxt fortsätter även i Österbotten. Jag önskar Janne Ala lycka till som chef för Realia Isännöintis verksamhetsställen i Vasa”, säger Veli Huotari, affärsdirektör på Realia Isännöinti.

Företagsförvärvet inverkar inte på gällande kundavtal. Oy Buma-Team Ltd Ab fortsätter tills vidare som eget bolag efter förvärvet.

Realia Isännöinti är en del av Realia, som är Nordens största koncern inom fastighetsförvaltnings- och fastighetsförmedlingstjänster.