Som kund hos Retta kan du dra nytta av färdiga samarbetsavtal

Nainen-ja-mies-hymyilevat-poydan-aarella-tietokoneen-edessä

Vi har förhandlat fram de bästa alternativen för våra kunder

Vi identifierar ditt husbolags möjligheter till besparingar vid både små och stora inköp. Vi är krävande för dig: ditt bostadsaktiebolag förtjänar de mest högkvalitativa och kostnadssnålaste samarbetsavtalen med pålitliga aktörer!

Kaunis aallonmuotoinen vuokratalo.

De omfattande samarbetsavtalen ger ditt husbolag volymfördelar

Retta är disponent och förvaltar sammanlagt cirka 10 000 fastigheter runt om i Finland. En stor fastighetsmassa gör det möjligt för oss att förhandla om flera husbolag i samma kontrakt. De centraliserade ramavtalen är kostnadseffektiva och ger ditt husbolag volymfördelar.

Vi identifierar ditt fastighetsbolags inköpsbehov redan innan du själv är medveten om dem. Detta beror på att vi kan förutse husbolagens säsongsbetonade tjänstebehov och på att vi regelbundet konkurrensutsätter kontrakt. På så sätt säkerställer vi i god tid att ditt husbolag får de bästa kontrakten för aktuella inköp.

Exempel på samarbetsavtal:

Utbytbar matta

Utbytbara mattor används för att stoppa lera, grus och tö redan i tamburen, så att man kan spara på städkostnaderna och förbättra fastighetens trivsel.

Hisservice och inspektionstjänst

Med hisservice säkerställs korrekt service för hissarna i fastigheten. Genom lagstadgad hissinspektion säkerställs hissens funktionssäkerhet och säkerhet genom.

Tjänst för bekämpning av skadedjur

Professionella bekämpningstjänster för skadedjur innebär  lösningar för bekämpning av skadedjur för olika situationer i fastighetens lokaler och i hem.

Transparent, etisk och modern inköpstjänst för ditt husbolags bästa

Vi kräver hög kvalitet, leveranssäkerhet och ekonomisk stabilitet av de partner vi väljer. Våra konkurrensutsättningsprocesser är transparenta och våra samarbetspartner förbinder sig att följa Rettas etiska riktlinjer och hållbarhetsprinciper.

Retta Inköp ser också till att våra samarbetspartners följer lagar och förordningar. Samarbetsavtalen lagras i ett elektroniskt system där de förvaltas. Vi hittar också de bästa lokala professionella aktörerna och du kan lita på att ditt husbolags vardag drivs av skickliga och professionella människor.

Ta kontakt med vårt säljteam

Pekka Sviili Person placeholder image
Pekka Sviili
Försäljning | Huvudstadsregionen
Person placeholder image
Niko Laine
Försäljning | Östra Finland
Ari Räisänen Person placeholder image
Ari Räisänen
Försäljning | Norra Finland