Aktiiva Oy Isännöintipalvelu blir en del av Realia Isännöinti

Realia Isännöinti, som är en del av Nordens största koncern inom fastighetsförvaltnings- och fastighetsförmedlingstjänster, Realia, har förvärvat Aktiiva Oy Isännöintipalvelu. Företagsförvärvet är en del av Realias och dess dotterbolag Realia Isännöintis tillväxtstrategi och stöder Realia Isännöintis mål att fungera som trendsättare inom disponentbranschen.

Aktiiva Oy Isännöintipalvelu är ett företag som tillhandahåller högklassig disponentservice i Kuopioregionen. Företaget grundades i början av 1990-talet och till dess kunder hör cirka 170 bostads- och fastighetsaktiebolag.

”För att utveckla vår verksamhet och för att kunna tillgodose de ökande kundbehoven allt bättre behöver vi bredare axlar. Som en del av Retta har vi goda möjligheter att utveckla vår verksamhet för våra kunders bästa”, säger Veijo Pirinen, enhetschef på Aktiiva Oy Isännöintipalvelu.

”Jag har kunnat konstatera att i något skede kommer man till en punkt då det är dags att släppa taget om sitt företag för att dess verksamhet ska kunna fortsätta och utvecklas med nya krafter. Och i detta fall har jag konstaterat att Realia Isännöinti är ett utmärkt val”, säger Pirinen.

”Jag är glad över att Aktiiva Oy Isännöintipalvelus kunniga och professionella medarbetare stärker vår redan stora skara av disponenter. Genom förvärvet får vi också ett starkt fotfäste i Kuopioregionen. Jag vill önska Veijo och hela personalen på Aktiiva Oy Isännöintipalvelu varmt välkomna till Realia Isännöinti. Ägarbytet påverkar inte de gällande kundavtalen”, säger Veli Huotari, affärsdirektör på Realia Isännöinti.

Aktiiva Oy Isännöintipalvelu fortsätter tills vidare som eget bolag efter förvärvet.