Vuokra-asunnot Espoo

Toimistorakennuksen julkisivu (täytekuva)

Oletko etsimässä vuokra-asuntoa Espoosta? Retta Asuntovuokrauksen valikoimasta löytyy runsaasti vuokra-asuntoja Espoon eri alueilta. Espoossa ei ole yhtä selkeää keskustaa, vaan kaupunki koostuu esikaupunkimaisista alueista. Etelä-Espoossa läheisyydessä on meri ja Pohjois-Espoo sisältää järvialueita.

Espoon hyviä kulkuyhteyksiä on lisännyt 2017 käyttöön otettu länsimetro. Hyvien kulkuyhteyksin vuoksi, Espoon vuokra-asunnot ovat mainio vaihtoehto myös Helsingissä opiskeleville tai työskenteleville. 

Espoossa on mahdollista opiskella niin yliopistossa kuin myös ammattikorkeakoulussa tai opistotason koulutuksessa. Aalto-yliopiston teknillisen korkeakoulun tilat löytyvät Espoon Otaniemestä. Myös osa Aalto-yliopiston taiteiden ja median koulutusohjelmista sijoittuu Otaniemeen.

Espoossa on vilkas liike-elämä, ja siellä sijaitsevat useiden maailmanlaajuisten yritysten pääkonttorit. Espoon tarjoaa myös kulttuuria. Etelä-Espoon Tapiolasta löytyvät kulttuurikeskus sekä WeeGee-talo, joka pitää sisällään erilaisia museoita. Lisäksi Espoo tunnetaan musiikkitapahtumista, elokuvafestivaalista ja Akseli Gallen-Kallelan museosta.

Liikunnalliselle asukkaalle Espoo tarjoaa hyviä harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia. Espoon pohjoisosassa sijaitsee Nuuksion kansallispuisto, jossa on mainiot vaellus- ja ulkoilureitit. Vastapainoksi Espoossa on myös mahdollista harrastaa golfia. Kenttiä löytyy eri puolilta Espoota.  

Jos olet kiinnostunut Espoon vuokra-asuntojen lisäksi myös lähialueista, tutustu samalla Vantaan ja Helsingin vuokra-asuntovalikoimaan.

Hyödynnä Retta Asuntovuokrauksen välittäjien palvelut

Espoon vuokra-asunnot löydät helposti sivuiltamme. Voit myös kertoa toiveesi ja tarpeesi suoraan välittäjällemme. Välittäjämme asiantuntemus ja ymmärrys Espoon monipuolisuudesta auttaa sinua löytämään sopivan vaihtoehdon, joka sopii varmasti tarpeisiisi. Etsi Espoon vuokra-asunnoista mieleisesi sekä ota yhteyttä. Voit myös tilata sähköisen esitteen PDF-muodossa suoraan sähköpostiisi vuokrakohteiden sivuilta. Palvelu on maksuton.

Espoon vuokra-asunnot löydät kätevästi sivustoltamme. Etsiessäsi vuokra-asuntoa hyödynnä Rettan sähköiset palvelut ja täytä asuntohakulomake sivuillamme. Näin tietosi ovat jo valmiina välittäjiämme varten.

Vuokra-asunnot Espoo – Tutustu asuntoihin palvelussamme