Tarjolla idyllisestä Hakaniemestä vuokrattavaksi huippu modernia, kestävän kehityksen, työntekijöiden viihtyvyyden sekä työympäristövaatimukset täyttävä toimitila.
Kohteen täydellinen saneeraus valmistui vuodenvaihteessa 2021-2022.

Huippu sijainti Hakaniemen torin laidalla ja erinomainen saavutettavuus kaikilla julkisilla liikennevälineillä kuten myös pyörällä, kävellen, omalla autolla tai jopa veneellä.

Toteuta nyt yrityksen toimintaan ja tarpeisiin yksilöllinen ja toimiva tilakokonaisuus.
Tilat on muokattavissa-, jaettavissa sekä laajennettavissa vaikkapa kerrosten välillä, joustavasti ja tehokkaasti yrityksen tilatarve huomioiden. Osaan tiloja on yhdistettävissä jopa oma terassi.

Tarvittaessa yrityksellä on mahdollisuus vuokrata lisätiloja esim. väliaikaiseen tai lyhyempään tilatarpeeseen, vaikkapa projektityöskentelyä, showroom tai muita tilatarpeita varten kohteen 2. kerroksessa toimivasta POOL Flex office tilakonseptista.

Kohteessa vuokralaisia palvelee aula, host ja nopea kiinteistön huoltopalvelu. Työmatkaliikuntaa tukee omalla yhteysrampilla varustettu pyörätila sekä pukutilat. Arkea mukavasti helpottaa kohteessa toimiva, täysin uudistettu ja monipuolinen päivittäistavarakauppa.

Kohteesta löytyy kattavasti useita ravintolapalveluita kuten, aamiais- ja lounaspaikkoja, catering palveluja sekä kahvilapalvelut.

Tule tutustumaan kaupungin vaikuttavimpaan, säihkyvään ja uudistuneeseen kohteeseen Siltasaari KYMPPIIN !

Kohteen tiedot

OsoiteSiltasaarenkatu 10, 00530 Helsinki
TilatyyppiToimistotila
Pinta-ala (m²)669 m²
EnergiatodistusEi lain edellyttämää energiatodistusta
VapautuminenKohteen arvioitu valmistuminen 12/2021
VuokraSopimuksen mukaan
Kohdenumero20194427

Kysy lisää kohteesta

Teija Langhoff
Teija Langhoff
Toimitilavuokraus | Retta Management
Valimotie 17-19, 00380 HELSINKI