Ruoholahdenkatu 21 rakennettiin vuonna 1952 Uuden Suomen kirjapainoa varten. Rakennus toimi kirjapaino- ja mediatalona 80-luvulle saakka. Peruskorjauksen myötä kiinteistö on palautettu alkuperäiseen loistoonsa näyttävine ristikkoikkunoineen. Kiila sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, kuljet sitten julkisilla, omalla autolla tai pyörällä.

Kiilassa on joustotilakonsepti POOL, josta löytyy vuokrattavia pieniä studioita sekä erilaisia neuvottelu- ja projektityötiloja. Kiilassa on myös aulapalvelu, autohalli, pyöräparkki ja suihkulliset sosiaalitilat. Kiila tarjoaa upeiden toimitilojen lisäksi yhteisöllisyyttä, ravintoloita, kahviloita ja liikuntapalveluja ydinkeskustan tuntumassa.

Vuokralle tarjolla 2. kerroksen 16,7 m² valmiiksi kalustettu ja sisustettu POOL Work studio / toimisto. POOLin vuokraan sisältyvät valmiit verkkoyhteydet, kopiointi- ja tulostuspalvelut ja it-tuki. POOLissa on myös oma aulapalvelu ja tyylikkäät taukotilat pienpaahtimon kahvi- tai teetarjoiluineen. Kokonaisuuteen kuuluvat myös aulapalvelusta varattavat yhteiskäyttöiset neuvottelu- ja projektityötilat, sekä rauhalliset vetäytymistilat esimerkiksi yksityisten puheluiden hoitamiseen.

Kohteen tiedot

OsoiteRuoholahdenkatu 21, 00180 Helsinki
TilatyyppiToimistotila
Pinta-ala (m²)16,7 m²
EnergiatodistusEi lain edellyttämää energiatodistusta
VapautuminenHeti
VuokraSopimuksen mukaan
Kohdenumero21404720

Kysy lisää kohteesta

Teija Langhoff
Teija Langhoff
Toimitilavuokraus | Retta Management
Valimotie 9-11, 00380 HELSINKI