Toimistotila
670 m²

Panimokatu 1, Helsinki (Kalasatama)

Panimokatu 1, 00580 Helsinki

Aiemmin Tilastokeskuksena tunnettu talo on uudelta nimeltään Työpaja! Talolla on mielenkiintoinen historia, sillä kiinteistön vanhemmissa osissa on ennen toimistokäyttöön muuttamista sijainnut mm. Tukon kahvipaahtimo ja banaanikypsyttämö.

Aivan Kalasataman metron ja kauppakeskus Redin vieressä sijaitseva Työpaja on peruskorjattu täysin, ja toimistotilat on muutettu moderneiksi monitilatoimistoiksi. Tilojen suunnittelussa on panostettu muunneltavuuteen, viihtyisyyteen, tehokkuuteen ja laatuun. Myös kaikki yhteiskäytössä olevat neuvottelutilat, auditorio, kuntosali ja ravintola on remontoitu sekä talotekniikka ja hissit uusittu.

Helsingin pääteille hurautat autolla nopeasti ja lentoasemalle on n. 20 minuutin ajomatka liikenneolosuhteista riippuen. Kiinteistöllä on runsaasti autopaikkoja, joista osa on lämpimässä autohallissa, osa katetussa ulkotilassa tai pihalla. Sähköautojen latauspisteet lisätään perusparannuksen yhteydessä.

Metro vie Helsingin keskustaan muutamassa minuutissa ja Espoon Matinkylään alle puolessa tunnissa. Sijainti ja kohde kannustavat myös työmatkapyöräilyyn, sillä polkupyörille on oma lukittu parkkitila ja uusitut sosiaalitilat.

Voisiko Työpaja olla tuleva paikka sinun yrityksellesi?

Kohteen tiedot

OsoitePanimokatu 1, 00580 Helsinki
TilatyyppiToimistotila
Pinta-ala (m²)670 m²
EnergiatodistusOn lain edellyttämä energiatodistus
EnergialuokkaF2007
VapautuminenHeti
VuokraSopimuksen mukaan
Kohdenumero21863782

Kysy lisää kohteesta

Teija Langhoff
Teija Langhoff
Toimitilavuokraus | Retta Management
Valimotie 17-19, 00380 HELSINKI