Vuokrataan laadukkaita ja moderneja toimistotiloja Polaris Business Parkista. Polaris sijaitsee näkyvällä paikalla Turuntien varrella Espoon Leppävaaran Perkkaalla. Tilat joko heti muuttovalmiita tai muunneltavissa täysin käyttäjän tarpeita vastaaviksi. Avotilaa, huonetoimistoa tai monitilatoimistoa.

Polaris tarjoaa käyttäjille todella monipuoliset ja laadukkaat palvelut mm. aulapalvelu, neuvotteluhuoneet, laadukas ravintola, kuntosali ja edustussauna. Pysäköintipaikkoja tarjolla runsaasti Polariksen omassa parkkitalossa ja pihalla.

Kiinteistö on rakennettu ympäristöarvoja kunnioittaen ja kohteella on Breeam ympäristösertifikaatti Very Good. Miellyttävän työympäristön Polariksessa sinetöi erittäin valoisat tilat, laadukkaat materiaalit ja moderni talotekniikka viilennyksineen.

Kyseinen 892 m² tila sijaitsee Polariksen Capella-siivessä, 3. kerroksessa. Pohjapiirroksen punainen 274 m² ja vihreä 618 m² tilat yhdistettynä. Ilmoituksen kuvat ovat osaltaan havainnekuvia ja pohjapiirros suuntaa-antava.

Huom! Kohteessa myös muita vastaavankokoisia, mutta pohjaltaan erilaisia tiloja vapaana, kysy lisää.

Lisää kohteesta kotisivuilta https://polarispark.fi/. Ota yhteyttä suoraan kohteen manageriin Rettaan. Vuokrauspäällikön yhteystiedot ohessa.

Kohteen tiedot

OsoiteItsehallintokuja 4-6, 02600 Espoo
TilatyyppiToimistotila
Pinta-ala (m²)892 m²
EnergiatodistusEi lain edellyttämää energiatodistusta
VapautuminenHeti
VuokraSopimuksen mukaan
Kohdenumero21082734

Kysy lisää kohteesta

Tapio Reponen
Tapio Reponen
Toimitilavuokraus | Retta Management
Valimotie 9-11, 00380 HELSINKI