Fredrikinkadun ja Kansakoulukadun kulmassa sijaitsevan punatiilisen arvokohteen ovat suunnitelleet arkkitehtiveljekset Jussi ja Toivo Paatela. Tyylikäs seitsenkerroksinen talo valmistui alkujaan asuinkäyttöön vuonna 1929. Katujulkisivuja kiertävät kauniit 1920-luvun loppuvuosina usein käytetyt sileät vaakasuuntaiset koristelistat. Peruskorjatuista sisätiloista löytyy ainutlaatuista alkuperäistä sisustusta.

Tämä arvokiinteistö sijaitsee keskustassa Kampintorin äärellä ja Kampin kauppakeskuksen läheisyydessä. Raitiovaunu-, bussi- ja metropysäkit sijaitsevat korttelin säteellä ja Helsingin päärautatieasema kävelymatkan päässä. Lähellä on useita maanalaisia pysäköintihalleja omalla autolla liikkuville.

Kohteessa on aulapalvelu, yhteisiä loungealueita, sosiaalitilat, kuntosali ja liikuntatila, erillisvuokrattavat neuvottelutilat ja lounasravintola. Sisäpihalla käyttäjille pyöräparkki ja pergola.

Vuokrattavana 5. kerroksen 910 m² toimitila, johon on 3 sisäänkäyntiä. Tilojen remontissa otetaan tulevan käyttäjän toiveet ja tarpeet huomioon.

Tilaan on yhdistettävissä 6. kerroksen edustussaunatilat omalla terassilla. Saunan pinta-ala on n. 90 m².

Kohteen tiedot

OsoiteFredrikinkatu 57, 00100 Helsinki
TilatyyppiToimistotila
Pinta-ala (m²)910 m²
EnergiatodistusOn lain edellyttämä energiatodistus
EnergialuokkaE2013
VapautuminenHeti
VuokraSopimuksen mukaan
Kohdenumero21714151

Kysy lisää kohteesta

Teija Langhoff
Teija Langhoff
Toimitilavuokraus | Retta Management
Valimotie 17-19, 00380 HELSINKI