Fredrikinkadun ja Kansakoulukadun kulmassa sijaitsevan punatiilisen arvokohteen ovat suunnitelleet arkkitehtiveljekset Jussi ja Toivo Paatela. Tyylikäs seitsenkerroksinen talo valmistui alkujaan asuinkäyttöön vuonna 1929. Katujulkisivuja kiertävät kauniit 1920-luvun loppuvuosina usein käytetyt sileät vaakasuuntaiset koristelistat. Peruskorjatuista sisätiloista löytyy ainutlaatuista alkuperäistä sisustusta.

Tämä arvokiinteistö sijaitsee keskustassa Kampintorin äärellä ja Kampin kauppakeskuksen läheisyydessä. Raitiovaunu-, bussi- ja metropysäkit sijaitsevat korttelin säteellä ja Helsingin päärautatieasema kävelymatkan päässä. Lähellä on useita maanalaisia pysäköintihalleja omalla autolla liikkuville.

Kohteessa on aulapalvelu, yhteisiä loungealueita, sosiaalitilat, kuntosali ja liikuntatila, erillisvuokrattavat neuvottelutilat ja lounasravintola. Sisäpihalla käyttäjille pyöräparkki ja pergola.

Vuokrattavana 4. kerroksen 445 m² nykyaikainen ja muuttovalmis monitoimitila, joka mahdollistaa monenlaisen työskentelyn.

Kohteen tiedot

OsoiteFredrikinkatu 57, 00100 Helsinki
TilatyyppiToimistotila
Pinta-ala (m²)445 m²
EnergiatodistusOn lain edellyttämä energiatodistus
EnergialuokkaE2013
Vapautuminen31.10.2022
VuokraSopimuksen mukaan
Kohdenumero21619602

Kysy lisää kohteesta

Teija Langhoff
Teija Langhoff
Toimitilavuokraus | Retta Management
Valimotie 17-19, 00380 HELSINKI