Toimistotila
465 m²

Fredrikinkatu 57, Helsinki (Kamppi)

Fredrikinkatu 57, 00100 Helsinki

Fredrikinkadun ja Kansakoulukadun kulmassa sijaitsevan punatiilisen arvokohteen ovat suunnitelleet arkkitehtiveljekset Jussi ja Toivo Paatela. Tyylikäs seitsenkerroksinen talo valmistui alkujaan asuinkäyttöön vuonna 1929. Katujulkisivuja kiertävät kauniit 1920-luvun loppuvuosina usein käytetyt sileät vaakasuuntaiset koristelistat. Peruskorjatuista sisätiloista löytyy ainutlaatuista alkuperäistä sisustusta.

Tämä arvokiinteistö sijaitsee keskustassa Kampintorin äärellä ja Kampin kauppakeskuksen läheisyydessä. Raitiovaunu-, bussi- ja metropysäkit sijaitsevat korttelin säteellä ja Helsingin päärautatieasema kävelymatkan päässä. Lähellä on useita maanalaisia pysäköintihalleja omalla autolla liikkuville.

Vuokrattavana 5. kerroksen 465 m² toimitila. Pääsisäänkäynti on Kansakoulukujan puolelta, kulkuyhteys osaan tiloista myös Fredrikinkadun puoleisesta päästä kiinteistöä. Tilojen remontissa otetaan tulevan käyttäjän toiveet ja tarpeet huomioon. Sisäpihalla käyttäjille pyöräparkki ja pergola. Kellarikerroksissa mm. varasto- ja sosiaalitiloja.

Kohteen tiedot

OsoiteFredrikinkatu 57, 00100 Helsinki
TilatyyppiToimistotila
Pinta-ala (m²)465 m²
EnergiatodistusOn lain edellyttämä energiatodistus
EnergialuokkaE2013
VapautuminenHeti
VuokraSopimuksen mukaan
Kohdenumero20689333

Kysy lisää kohteesta

Teija Langhoff
Teija Langhoff
Toimitilavuokraus | Retta Management
Valimotie 17-19, 00380 HELSINKI