Kiinteistöarviointi ja -konsultointi

Eettiset liiketapaperiaatteet retta.fi
Autamme asiakkaitamme kaikissa kiinteistöihin liittyvissä päätöksentekotilanteissa ja tuotamme yhdessä ratkaisuja haasteisiin ja ongelmiin. Asiakkaitamme ovat kotimaiset ja kansainväliset sijoittajat, käyttäjät, julkisyhteisöt, rahoittajat ja konsultit. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön valtakunnallisen, viidestä aluetoimistosta toimivan tiimimme. Arviointipalvelut ovat osa palveluvalikoimaamme. Lisäksi kuuluvat myös kiinteistöalan markkinatutkimus sekä erilaiset kiinteistösalkun strategia- ja optimointitehtävät.
Nainen ja mies hymyilevät toimistolla Retta

Asiantuntijan arvio kiinteistösi arvosta

Meiltä saat kiinteistöstä tai huoneistosta tarvitsemasi luotettavan asiantuntijan arvion. Laadimme markkina-arvon määrittäviä arviokirjoja ja markkinavuokran määrittäviä vuokratasolausuntoja.

Olemme erikoistuneet toimitilojen, isojen asuntokokonaisuuksien ja erityiskiinteistöjen sekä maa-alueiden arviointiin. Arvioimme sekä yksittäisiä kohteita että useiden kohteiden muodostamia kokonaisuuksia. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa ja yhteistyökumppaneidemme välityksellä maailmanlaajuisesti. Teemme vuosittain yli 2 500 yksittäistä kiinteistöarviota.

Arviokirjamme täyttävät Keskuskauppakamarin valvoman kiinteistöarvioinnin auktorisointijärjestelmän (AKA) vaatimukset. Toimitamme myös KHK-arviokirjoja sekä kansainvälisen RICS-standardin vaatimukset täyttäviä arvioita.

Räätälöity kiinteistöalan neuvonantopalvelu

Mikäli harkitset toimenpiteitä omistamasi kiinteistön suhteen tai olet aikeissa ostaa kiinteistön, ovat räätälöidyt neuvonantopalvelumme paras tuki päätöksenteossasi. Palvelumme sisältö muokataan määrittelemäsi tarpeen mukaan, jolloin saat meiltä täsmälliset vastaukset ja neuvot päätöksesi pohjaksi.

Neuvonanto- ja selvityspalvelumme:

  • Transaktiota edeltävät päätöksenteon tukipalvelut
  • Transaktiopalvelut
  • Vertailut, toimintasuunnitelmat ja strategiat
  • Hankekehityspalvelut
  • Rahoitustilanteeseen kohdistuvat analyysipalvelut
  • Kohde- ja alueselvitykset sekä -analyysit