Retta Services toimittajakirje

Retta Group Oy keventää juridista rakennettaan

Hyvä yhteistyökumppanimme,

Osana Retta Group Oy:n kehitysohjelmaa konserni keventää juridista rakennettaan. Tämä tarkoittaa sitä, että Retta Management Oy ja Retta Isännöinti Oy sulautuvat yhdeksi juridiseksi yhtiöksi 31.12.2020. Uuden yhtiön nimeksi tulee Retta Services Oy.

Retta Management ja Retta Isännöinti säilyvät aputoiminiminä ja jatkavat toimintaansa normaalisti. Retta Managementiä johtaa jatkossakin liiketoimintajohtaja Minna Toiviainen ja Retta Isännöintiä liiketoimintajohtaja Anders Gylling.

Fuusion jälkeen Retta Management Oy:n liiketoiminta jatkuu uudessa yhtiössä, joten sen laskut tulee tammikuusta 2021 alkaen lähettää Retta Services Oy:lle (y-tunnus 0871684-7).

Retta Isännöinti Oy:n Y-tunnus ja verkkolaskuosoite säilyvät ennallaan, mutta yrityksen nimi muuttuu Retta Services Oy:ksi. Vuoden 2020 laskut lähetetään nykyisillä laskutustiedoilla. Muutos ei vaikuta Retta isännöimien talo- ja kiinteistöyhtiöiden laskutukseen.

Vastaanotamme laskut sähköisesti verkkolaskuina.

Verkkolaskuosoite 00370871684708716
OVT-tunnus 00370871684708716
Operaattori Basware Oyj
Välittäjän tunnus BAWCFI22

Kaikilla laskuilla tulee näkyä selkeästi tilauksen tekijän tai sopimusyhteyshenkilön nimi tai sähköpostiosoite. Lisäksi laskulla tulee näkyä sopimusnumero, maksusuunnitelman viite tai kustannuspaikka, mikäli näistä laskutusviitteistä on sovittu.

Laskut voi lähettää meille myös maksutta verkkolaskuportaalin kautta: 

https://portal.basware.com/open/RettaServicesOy

Toissijaisesti laskun voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen skannauspalvelu@ropocapital.fi.

Viestin otsikkokenttään tulee kirjoittaa ”LASKU, PL 8101”. Laskun tulee olla pdf-muodossa ja jokainen lasku tulee lähettää omana tiedostonaan. Laskun kaikkien sivujen tulee sisältyä samaan tiedostoon.

Tiedustelut: ostolaskut.retta@efima.com