Arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjä ja toteuttaja:
    Retta Group Oy


2. Arvonta
Kaikkien Rettan uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan 10 kpl S-ryhmän 100 € lahjakortteja. Palkinnon arvoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnon tässä mainitusta arvosta arpajaisveron. Voittajien arvonta suoritetaan arvonnan osallistumisajan päätyttyä 05.06.2024.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viiden arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, jos osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia. Palkinto tullaan luovuttamaan seuraavan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä. Kukin osallistuja voi voittaa enintään yhden palkinnon. Mikäli sama henkilö arvotaan useamman kuin yhden kerran, arvotaan uusi voittaja. Halutessaan voittaja voi myös kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.


3. Osallistumiskelpoisuus arvontaan
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset (18v.) henkilöt lukuun ottamatta seuraavia poikkeuksia: Arvontaan eivät saa osallistua Retta Group Oy:n tai konsernin tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Arvontaan osallistuminen vaatii pyydettyjen yhteystietojen jättämistä. Arvontaan saa osallistua vain omalla nimellään ja omalla sähköpostiosoitteellaan.

4. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 22.3.-3.6.2024 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Tämän osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei hyväksytä mukaan arvontaan.

5. Osallistuminen arvontaan
Arvontaan voi osallistua tilaamalla Rettan uutiskirjeen em. kohdassa kerrottuna arvonnan voimassaoloaikana. Rettan uutiskirje on mahdollista tilata arvonnan kampanjasivulla tai myös osoitteessa retta.fi/markkinointilupa, jossa täytetään uutiskirjeen tilauslomake. Lomakkeen täyttämällä osallistuja hyväksyy arvonnan säännöt osallistuessaan arvontaan.

Osallistuessaan arvontaan osallistuja antaa markkinointiluvan Rettalle ja arvonnan yhteydessä kerättäviä tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi).

6. Järjestäjän vastuu arvonnassa
Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan osallistumissivusto retta.fissä toimii käytetyimmissä internetselaimissa. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.


7. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet
Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Retta Group Oy:n kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

8. Arvonnan sääntöjen muutokset ja niiden tulkinta
Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden arvonnan sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme