As. Oy Tornikoto, Nokia

Yhtiöjärjestyksen muuttaminen

Nokian keskustassa sijaitseva As. Oy Tornikoto on vuonna 1972 valmistunut kerrostalo, jossa on 34 asuntoa. Taloyhtiötä isännöi Päivi Koskinen Retta Isännöinnistä ja hallituksen puheenjohtajana toimii Jorma Kuoppala.

Lähtötilanne:

Taloyhtiötä haluttiin korjata suunnitelmallisesti vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Isännöintitoimistoksi hankkeisiin haluttiin luotettava, ammattitaitoinen ja osaava kumppani. 

Ratkaisu:

Vuonna 2016 Tornikodossa uusittiin ikkunat, katon kate, lukot, ovipuhelinten ulkoyksiköt, parvekeovet ja ilmanvaihtokoneet. Samalla puhdistettiin ilmanvaihtokanavat, säädettiin venttiilit sekä uusittiin patteriventtiilit ja termostaatit. Lisäksi patteriverkosto tasapainotettiin. Kumppaniksi isännöintiin valittiin Retta Isännöinti, joka toimi myös edunvalvojana ulkopuolisia urakoitsijoita valittaessa.

Tulokset:

Hallituksen puheenjohtaja Jorma Kuoppala kiittelee, että Retta Isännöinniltä sujuu niin päivittäinen isännöintitoiminta kuin isompien korjausten läpivienti. ”Isännöitsijä huolehtii taloyhtiöstä vahvalla ammattitaidolla. Esimerkiksi tekninen isännöinti on toiminut mallikkaasti meidän hankkeissamme: teknisellä isännöitsijällä on laaja tietämys urakoitsijoiden hinnasta, laadusta ja toimitusvarmuudesta, ja sitä kautta kaikki tieto ja kokemus on myös meidän käytettävissämme”, hallituksen puheenjohtaja Jorma Kuoppala sanoo.

“Hallitus voi luottaa, että kaikki yhtiön asiat hoidetaan asianmukaisesti ja meidät pidetään niistä ajan tasalla.”

Hallituksen puheenjohtaja Jorma Kuoppala