Kunnossapito- ja muutostyöohje

Rakentajat huomioliiveissä ja kypärissä käyvät läpi rakennussuunnitelmaa työmaalla retta

Kunnossapito- ja muutostyöohje lisää osakkaiden tietoisuutta ja helpottaa remonttien toteuttamista sekä seurantaa. Jokaisen asunto-osakeyhtiön hallituksen tulee ratkaista, miten taloyhtiössä järjestetään osakkeenomistajien huoneistoissaan teettämien muutostöiden hallinnointi siten, että se täyttää kaikki lain vaatimukset.

Tehtäväkokonaisuuden sopiminen taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän välillä on vastuukysymyksien osalta tärkeää ja antaa osakkeenomistajile selkeän toimintamallin, miten asunto-osakeyhtiössä osakkeenomistajan tulee toimia asuinhuoneistonsa muutostöitä suunnitellessa.

Taloyhtiökohtainen kunnossapito- ja muutostyöohje selkeyttää käytäntöjä

Asunto-osakeyhtiökohtainen kunnossapito- ja muutostyöohje lisää osakkaiden tietoisuutta ja helpottaa remonttien toteuttamista ja seurantaa. Retta Isännöinti vastaa muutostöiden hallinnointiprosessista, joka selkeyttää muutostöiden käsittelyprosessia ja tämä näkyy osakkeenomistajalle sujuvana muutostyöilmoituksen käsittelemisenä.

Rettan tarjoama palvelupaketti sisältää sekä asunto-osakeyhtiökohtaisen kunnossapito- ja muutostyöohjeen että osakkeenomistajien kunnossapito- ja muutostyöohjeiden hallinnoinnin.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme tai jättää tarjouspyynnön/yhteydenottopyynnön.