Isännöitsijän pitkä kokemus ja kattavat verkostot keskeisessä roolissa

Asunto-osakeyhtiö Sampsansola sijaitsee Seinäjoen Pohjan kaupunginosassa. Kahdessa eri asuinkerrostalossa on yhteensä 45 asuinhuoneistoa. Taloyhtiön isännöinnistä on jo parinkymmenen vuoden ajan vastannut Retta. Tärkeää Rettan kanssa tehtävässä työssä on pitkästä kokemuksesta kumpuava asiantuntijuus.

Pohjan kaupunginosa luetaan nykyään osaksi Seinäjoen keskustaa. Yhtiön hallinnassa on asuinhuoneistojen lisäksi myös pari vuokrattavaa liiketilaa sekä varastotiloja. Tontti on iso ja sijaitsee hyvällä paikalla.

Onnistunutta urakointia isännöitsijän avulla

Taloyhtiö on hyvin pidetty ja sitä on remontoitu säännöllisesti. Viimeisimpänä valmistuivat molempien talojen asukassaunojen remontit. Aiemmin on tehty muun muassa käyttövesiputkiston remontti ja julkisivuremontti, jonka myötä vaihdettiin talojen kaikki ikkunat ja ovet.

– Mielestäni isännöitsijällä oli aivan keskeinen rooli remonttien kilpailutuksessa sekä koko urakoinnin sujumisessa, laskutuksessa ja kaikessa muussa, Vuorinen painottaa.

– Isännöitsijällämme on kymmenien vuosien kokemus, jonka ansiosta hänellä on myös aika laajat kontaktit eri alojen ammattilaisiin. Se on hyvin keskeistä, Vuorinen jatkaa.

”Kaikki sujuu todella hyvin”

Vuorinen on kokonaisuutena hyvin tyytyväinen Rettan ja heidän isännöitsijänsä toimintaan. Hän kokee, ettei taloyhtiöllä ole tarvetta edes miettiä isännöintitoimiston vaihtamista.

– Kaikki sujuu todella hyvin. En ainakaan äkkiseltään löydä mitään sellaista, mikä voisi olla paremmin tai toisin, Vuorinen summaa.

“Yhtiöllä on tietysti erilaisia palvelusopimuksia. Isännöintisopimus Rettan kanssa on ollut jo voimassa kohta kaksikymmentä vuotta”

Hallituksen puheenjohtaja Riitta Vuorinen