Isännöinti Vantaa

Nainen ja mies kävelevät neuvottelevat ja kävelevät hienossa toimitilassa retta

Suomen neljänneksi suurimmassa kaupungissa Vantaalla asuu yli 200 000 asukasta. Vantaan asuntokannasta suurin osa on omistusasuntoja, ja kuten Helsingissä ja Espoossa myös Vantaalla korostuu kerrostaloasuminen suhteessa pientaloihin ja rivitaloihin. Retta Isännöinti Vantaa tarjoaa isännöintipalveluja vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Isännöinnin vaatimustaso nousee jatkuvasti ja hallitukset käsittelevät yhä laajempia kiinteistöihin liittyviä kokonaisuuksia. Vantaan isännöintipalveluiden asiakkaana saat pitkän, useiden vuosikymmenten kokemuksen isännöinnistä ja erilaisten vaativien remonttihankkeiden läpiviennistä.

Tutustu Vantaan isännöintiosaamiseemme täällä. Asiakastarinassa kerromme vantaalaisen taloyhtiön onnistuneesta putkiremontista ja sujuvasta yhteistyöstä hankkeen eri osapuolien kesken.

Monipuoliset isännöintipalvelumme Vantaalla

Retta Isännöinti Vantaa ja sen toimipisteet tarjoavat asiantuntevaa isännöintipalvelua koko Vantaan seudun alueella. Isännöitsijöillämme on laaja asiantuntemus erilaisista vantaalaisista taloyhtiöistä. Räätälöimme palvelukokonaisuutemme aina vastaamaan taloyhtiön tarpeita. Toimintaamme ohjaavat kiinteistöjen arvon kehittäminen ja asiakastyytyväisyys. Vantaan isännöintitoimistomme ovat erikoistuneet uudiskohteiden isännöintiin sekä vaativiin korjaus- ja saneeraushankkeisiin ja olemme vahva paikallinen toimija.

Vantaan isännöitsijämme ovat kokeneita ammattilaisia, ja olemme ISA-auktorisoitu isännöintiyritys. Retta Isännöinti on myös isännöintiliiton jäsen. Vankan ammattitaidon ansiosta taloyhtiön isännöinti hoituu vaivatta ja turvallisesti. Panostamme myös vahvasti sähköisiin asiointikanaviin, kuten OmaRetta-palveluun, jossa asiakkaillamme on aina isännöintipalvelua saatavilla kellon ympäri. Vantaan isännöintitoimistomme sijaitsevat Ansatiellä ja Tikkurilassa.

Tikkurila >

Valitse sinulle sopivin Vantaan isännöintitoimistomme ja tutustu monipuolisiin palveluihimme. Voit myös jättää tarjouspyynnön oheisella tarjouspyyntölomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä.

Jätä tarjouspyyntö isännöintipalveluista